Рулет зі скумбрії – рецепт приготування

Більшість господинь вважають за краще запікати скумбрію, коптити або робити аналог копченої за допомогою цибулиння. Але сьогодні ми пропонуємо приготувати з цієї корисної рибки щось зовсім незвично, а саме – варений рулет.

Дивовижне блюдо і виглядає привабливо, і за смаком не можна порівняти ні з чим! Для того щоб рулет вийшов щільним, пропонуємо використовувати желатин або спеції для заливний риби, в складі яких він уже є.


Інгредієнти для рецепта


скумбрія – 1 шт.

морква – 2 шт.

яйце – 2 шт.

желатин – 20 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Візьміть рибу, відріжте голову і хвіст, видаліть кістки і плавники. Можете філе залишити цілим або розрізати, як в нашому випадку.

·  2. Посоліть і поперчіть філе, посипте желатином. Любителям більш гострою і пряної риби радимо додати на цьому етапі подрібнений лавровий лист і нарізану пластинами часник.

·  3. Морква відваріть, очистіть і натріть на крупній тертці, викладіть на філе.

·  4. Варені яйця розрізати навпіл, викладіть на моркву.

·  5. Накрийте начинку другою половиною філе і обмотайте харчовою плівкою в кілька шарів, зробіть рідкісні проколи в плівці за допомогою зубочистки.

·  6. Обмотайте рулет ниткою, опустіть в киплячу воду і варіть протягом 25 хвилин.

·  7. Дістаньте рулет, дайте йому охолонути, потім поставте зверху гніт і відправте в холодильник на пару годин.

Іноді в начинку рулету з скумбрії додають нарізаний тонкими кільцями маринований огірок, він надає приємну кислинку і ще крапельку пікантності. Можете також поекспериментувати з плавленим сирком.Приготувавши рибу за цим рецептом, ви з легкістю визначте, чого б вам хотілося додати, або віддасте перевагу класичному варіанту.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.