Рулет з пекінської капусти – рецепт приготування

Ворожите, що б такого цікавого приготувати з пекінської капусти? Представляємо легку, ошатну, святкову закуску – рулет з пекінської капусти. Приготування багато часу не займе, а пікантний смак приємно здивує. Дуже ефектно виглядає на столі!

Щоб рулет в розрізі виглядав ще яскравіше, радимо болгарський перець брати різних кольорів. Куряча грудка, шматочки лосося – за бажанням. Бринзу і плавлений сир можна замінити нежирним сиром – знизите кількість калорій. Таке блюдо можна їсти навіть після спортзалу!


Інгредієнти для рецепта


капуста пекінська – 1 шт.

Плавлений сир – 200 г

бринза – 200 г

часник – 2 зуб.

Болгарський перець – 2 шт.

маслини – 200 г

сметана – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Плавлений сир натріть, бринзу розімніть вилкою. Часник пропустіть через прес. Очищений від насіння перець наріжте дрібними кубиками, маслини – тонкими кружечками. Підготовлені продукти змішайте, додавши сметану.

·2 Пекінську капусту розрізати навпіл. Для страви знадобиться лише одна половинка. Діючи максимально акуратно, відокремте зовнішній лист. Намагайтеся не від’єднати його зовсім від качана. Викладіть на нього трохи начинки. Потім відокремте наступний лист і знову викладіть трохи начинки і так далі рухайтеся у напрямку до центру, поки листи не закінчаться.

·3 Нафаршировану капусту обмотайте харчовою плівкою, стягуючи краю якомога тугіше. Готовий рулет помістіть в холодильник на 2 години, а перед подачею дістаньте і наріжте кільцями.

Рулет в холодильнику можна залишити і на ніч – краще просочиться, різати його потім буде навіть зручніше. Нарізану закуску з пекінської капусти добре буде подати з скибочками лимона і зеленню. Беріть рецепт на озброєння і діліться з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.