Рулет з оселедця – рецепт приготування

Першими були м’ясні рулети. У кулінарній книзі Стародавнього Риму серед інших рецептів є один під назвою «Apicius». Кажуть, що інструкції дуже навіть нагадують процес приготування м’ясного рулету.А це було ще за 5 століть до нашої ери! Також відомо, що в Середні століття таке блюдо часто готували в Європі. Тут все зрозуміло: Римська імперія впливала на всі країни цієї частини материка. Часу минуло чимало, рецепти змінилися, але ідея-то залишилася!

На сайті «З Смаком» можна знайти всілякі рецепти рулетів. Начинки різноманітні і підходять для будь-яких випадків і смаків. Все ж ми не припиняємо поповнювати і свої, і ваші кулінарні книги новими варіаціями на тему закусок. Цього разу пропонуємо приготувати рулет з оселедця з усілякою зеленню і яєчно-вершковим соусом. Дуже оригінально і смачно.


Інгредієнти для рецепта


оселедець – 1 шт.

Цибуля – 2 шт.

Мариновані огірки – 2-3 шт.

Вершкове масло – 200-250 г

яйце – 3 шт.

петрушка – 1 Пуч.

Зелена цибуля – 1 Пуч.

кріп – 1 Пуч.

сіль – за смаком


Як приготувати


·  1. Очистіть цибулини і дрібно наріжте овочі.

·  2. Почистіть оселедець і розділіть її на філе. Наріжте рибу дрібним кубиком. В окремій ємності з’єднайте оселедець і цибулю. Гарненько змішайте обидва інгредієнти.

·  3. Очистіть мариновані огірки від шкірки. Дрібно наріжте овочі.

·  4. За допомогою міксера збивайте розм’якшене вершкове масло протягом 5 хвилин.

·  5. Зваріть яйця і очистіть їх від шкаралупи. Натріть кожне на дрібній тертці і відправте масу в окрему ємність.

·  6. Подрібніть кріп. Змішайте огірки, яйця, масло і половину кропу. Обов’язково збийте цю масу міксером до утворення однорідної консистенції.

·  7. Подрібніть петрушку і зелену цибулю. Візьміть харчову плівку, відріжте шматок прямокутної форми і розстеліть його на столі. Висипати на плівку суміш із зелені і розподіліть її по прямокутнику.

·  8. Зверху викладіть суміш з оселедця і цибулі. Розподіліть її за допомогою ложки.

·  9. Наступним шаром стане маса з вершкового масла і яєць.

·  10. Щільно скрутіть все в рулет.

·  11. Обов’язково скрутіть кінці, тоді плівка не розкриється. Надішліть рулет в холодильник на всю ніч.Вранці наріжте все шматочками і акуратно вийміть харчову плівку. Готово!

Ви можете згорнути традиційний бісквітний або м’ясний рулет, фантазувати з начинкою і подачею. Але коли хочеться чогось нестандартного і не менш смачного, купите оселедець, порубати зелень і приготуйте це оригінальне частування. Знаєте таких же любителів чогось незвичайного? Подбайте про те, щоб у них була ця посилання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.