Рулет з маком – рецепт приготування

На питання: «Чи любите ви рулети з маком? » 9 з 10 з радістю дадуть відповідь вам: «Так! ». Ну звичайно, це ж адже так смачно. А якщо мова йде про частування з дбайливих рук і від люблячого серця, яка не поскупилася покласти щедрий шар солодкої начинки, – потік гормону щастя дофаміну не дотримати.

Пам’ятайте, «З Смаком» вже писав рецепт тесту «Водолаз»? На його основі виходить відмінна випічка! Вироби при будь-яких умовах відмінно піднімаються і виходять м’якими, пишними. Для макового рулету нам знадобиться 500 г тесту «Водолаз». Якщо ви з яких-небудь причин пропустили цей рецепт, перейдіть за посиланням, виділеної іншим кольором.


Інгредієнти для рецепта


Мак – 200 г

цукор – 200 г

вода – 0,5 л

сіль – 1 ч. л.

яйце – 1 шт.

молоко – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 Приготуйте макову начинку. Закип’ятіть воду, засипте промитий мак, варіть 30 хвилин. Воду злийте через дрібне сито, а гущу пропустіть 3 рази через м’ясорубку, додавши цукор і сіль.

·2 На робочу поверхню, змащену олією, викладіть готове тісто. Розділіть на 2-4 частини (за кількістю рулетів). Кожну частину розкачати в середньої товщини пласт, зверху рівномірним шаром викладіть начинку, акуратно згорніть.

·3 Деко змастіть рослинною олією, викладіть рулети. Розбийте в миску яйце, додайте молоко, змішайте. Змастіть підготовленою сумішшю вироби. Надішліть рулети в духовку, розігріту до 200 градусів, на 25-30 хвилин.

Якщо додати до маку розпарені родзинки або подрібнені волоські горіхи – тільки поліпшите смак. Додатково начинку можна ароматизувати ваніллю або коньяком (звичайно, якщо не збираєтеся годувати випічкою дітвору). Приємного чаювання і не забудьте поділитися рецептом з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.