Рулет з лаваша з грибами – рецепт приготування

Рулети з лаваша давно і міцно увійшли в наше меню. І не дивно, адже продукти зазвичай для цієї закуски завжди під рукою, готується вона дуже швидко, а результат переважно вдалий.

Плюс цього рецепта, що такий рулет запікається в духовці. Всі інгредієнти начинки обмінюються соками і ароматами один з одним, смак виходить набагато цікавіше. До речі про начинку. Для більшості страв з грибами заради зручності і прискорення процесу рекомендуємо тримати в морозилці кілька пакетиків з промитими і нарізаними шампіньйонами. Залишається лише дістати і кинути на сковороду.


Інгредієнти для рецепта


лаваш – 2 шт.

печериці – 400 г

Твердий сир – 150 г

зелень – за смаком

Цибуля – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Нарізані гриби і цибулю обсмажити на рослинним олії, посоліть, поперчіть за смаком.

·  2. Лаваш розкладіть на столі. Розподіліть грибну начинку, трохи не доходячи до країв. Зверху посипте тертим сиром і подрібненою зеленню. Підверніть краю, щоб сир не розсипався і скрутіть рулетом.

·  3. Змастіть яйцем і запечіть рулети в духовці при температурі 180-200 градусів до зарум’янювання.

Чудова закуска, яка однаково хороша і в гарячому, і в холодному вигляді. Виручить і на пікніку, і навіть якщо несподівано нагрянуть гості. Зберігайте рецепт і діліться нею з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.