Рулет з кабачків з начинкою – рецепт приготування

Ви коли-небудь замислювалися, чому рулети – одні з найпопулярніших видів закуски? Їх готують з тіста або лаваша, підбирають найрізноманітнішу начинку, солодку і немає, подають як відмінне доповнення до будь-якого буденного страви, а також як оригінальне і смачне прикраса святкового столу. А дітей навіть не потрібно саджати за стіл, коли на ньому рулет – вони збігаються на аромат, а пізніше і сами готові навчитися азам готування. Ще б пак, адже це так легко!

Рулет з кабачків – дещо новеньке. Тісто замішується не тільки на основі борошна, а й з додаванням кабачків і цибулі. Воно виходить пишним, ароматним і смачним. А начинка чудово доповнює овочеву основу. Ви просто обсмажуєте гриби і додаєте сметану для соковитості. І не забудьте про улюблених приправах! Вони зроблять ваш рулет ще більш смачним і особливим.


Інгредієнти для рецепта


кабачок – 2 шт.

печериці – 400 г

яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 250 г

Твердий сир – 150 г

сметана – 200 г

Цибуля – 1 шт.

часник – 2-3 зуб.

розпушувач – 10 г

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

перець духмяний – за смаком


Як приготувати


·  1. Помийте кабачки. Обов’язково відріжте хвостики.

·  2. Натріть овочі на середній терці. Очистіть цибулину і теж натріть її на тертці. Складіть в одну ємність.

·  3. Розділіть жовтки і білки. Додайте тільки жовтки в посудину з овочами. Змішайте складові і обов’язково додайте сіль і перець. Просійте пшеничну муку.

·  4. Змішайте її з розпушувачем і просто замішайте тісто.

·  5. В окремій посудині збийте білки з дрібкою солі.

·  6. Додайте білки в тісто.

·  7. Виставте температуру в духовці на 180 ° С. Візьміть деко, на якому будете випікати рулет.Застелите його пергаментом і просто викладіть на нього тісто. Акуратно розподіліть його по всій поверхні. Надішліть деко з тестом в духовку приблизно на 40 хвилин.

·  8. Помийте гриби, обсушити їх, а після наріжте соломкою.

·  9. Розігрійте олію на сковороді. Просто надішліть гриби смажитися. Дрібно наріжте зубчики часнику і відправте до грибів.

·  10. Натріть на дрібній тертці твердий сир.

·  11. Коли гриби вже готові, додайте до них сметану, протушкувати ще 1-2 хвилини і зніміть з вогню.

·  12. За цей час корж вже спечеться. Просто дістаньте його з духовці і почекайте, поки він злегка охолоне.

·  13. Тепер викладіть начинку на готовий корж: спочатку гриби в сметані, а після тертий сир.Поверніть тісто з начинкою в щільний рулет.

Обов’язково остудіть закуску перед подачею. Наріжте рулет на шматочки, прикрасьте зеленню і сміливо подавайте. Мої друзі часто готують таку закуску, коли ми плануємо вирушати на пікнік, а я звертаюся до цього рецепту, коли просто хочеться чогось смачненького. Посилаючись на особистий досвід, можу сказати, що часу на приготування йде зовсім небагато, а рулет розбирають і того швидше. Збережіть в закладках і готуйте смачно!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.