Рулет з кабачків – рецепт приготування

Саме кабачок, а не який-небудь інший овоч першим вводять в харчування дітей до 1 року. Вся справа в його величезну користь і гипоаллергенности. Один із самих невибагливих овочів, кабачок відрізняється практично ідеальним співвідношенням низької калорійності і здатності забезпечити відчуття ситості на кілька годин.

Редакція «З Смаком» вирішила приділити особливу увагу цьому овочу. Ми не станемо радити вам підсмажити або згасити кабачок, зробити його інгредієнтом овочевого рагу або запіканки. Рулет з кабачків – відмінне сезонне блюдо, яким хотілося б поділитися сьогодні.


Інгредієнти для рецепта


кабачок – 600 г

Пшеничне борошно – 100 г

сметана – 60 г

яєчні білки – 3 шт.

Яєчний жовток – 3 шт.

розпушувач – 1 ч. л.

петрушка – 1 Пуч.

кріп – 1 Пуч.

Сир – 400 г

часник – 2 зуб.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.


Як приготувати


·  1. Приготуйте тісто. Якщо кабачки молоді, шкірку можна залишити. Натріть овочі на крупній тертці.Посоліть їх і залиште на 10 хвилин.

·  2. За цей час кабачки виділять сік. Злийте його, а овочеву масу добре відіжміть.

·  3. Відокремте білки від жовтків. Додайте до кабачків жовтки, борошно, сметану і розпушувач.Поперчіть всю суміш.

·  4. Збийте білки в піну. Додайте третю частину білків в суміш з кабачків і гарненько все перемішайте, рухаючись від низу до верху. Додайте ще одну третину білків і перемішайте. Так само поступите з останньою частиною.

·  5. Застеліть деко пергаментом і змастіть його рослинним маслом. Промийте листочки петрушки і розкладіть на пергаменті.

·  6. Акуратно викладіть тісто з кабачків, щоб листочки петрушки залишалися на місці. Розрівняйте тісто по всій поверхні дека.

·  7. Розігрійте духовку до 180 ° С. Надішліть деко в духовку на 15-20 хвилин.

·  8. Вийміть готовий корж з духовки разом з пергаментом. Перенесіть його на сухе рушник і залиште на 30 хвилин.

·  9. Приготуйте начинку, поки корж остигає. Дрібно наріжте кріп і часник. Додайте їх в сир і посоліть за смаком.

·  10. Відокремте пергамент від охололого коржа. Змастіть корж начинкою і скрутіть рулет.

·  11. Надішліть рулет в холодильник на 2-3 години. За цей час він просочиться.

Не обов’язково прив’язуватися до сирної начинки. Є маса інших варіантів. Можна згорнути рулет з куркою або фаршем, морквою або грибами. Виберіть начинку, яка вам до смаку і готуйте різноманітні закуски з кабачків в літній сезон!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.