Рулет з фаршу з начинкою – рецепт приготування

У холодильнику у кожної господині завжди є звичний набір продуктів, з яких легко можна приготувати 3-4 стандартних страви. Але, як тільки така стабільність приїдається, потрібно витратити чимало часу, щоб буквально «відмити» що-небудь таке. Добре, що зараз можна ввести в пошук кілька ключових слів і позичити пару-трійку чужих ідей.

Фарш і картопля, кабачки і цибулю – звичайні інгредієнти, згодні? Переконайтеся, що з них можна приготувати щось особливе і ідеально підходить під визначення «таке». Для начинки – кабачки, для основи рулету – фарш, а для чого картопля? Читайте далі, щоб дізнатися.


Інгредієнти для рецепта


свинячий фарш – 750-1000 г

Цибуля – 2 шт.

яйце – 2 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Сир фета – 200 г

хліб – 200 г

кабачок – 1 шт.

Картопля – 5-6 шт.

Гірчиця – 2 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

чебрець – за смаком

Соняшникова олія – 30 мл


Як приготувати


·1 Замочіть хліб в холодній воді.

·2 Очистіть цибулю від лушпиння, а болгарський перець від насіння. Наріжте овочі дрібними кубиками.

·3 Наріжте сир дрібними кубиками, а кабачок – уздовж так, щоб вийшли тонкі пластинки. Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте пластини овоча з обох сторін.

·4 Відіжміть хліб. У глибокій ємності з’єднайте фарш, м’якуш, яйця, гірчицю і цибулю. Додайте чорний мелений перець, сіль, а також чебрець за смаком. Гарненько все змішайте. Додайте нарізаний солодкий перець, а після і сир. Ще раз все змішайте. Тепер розділіть приготований фарш на дві частини.

·5 Підготуйте форму – застеліть її пергаментом. Викладіть половину маси з фаршу на дно. Їй потрібно надати довгасту овальну форму. Потім зверху викладіть пластинки кабачка. Накрийте кабачки залишилася масою з фаршу.

·6 Очистіть картопля. Натріть овоч на крупній тертці. Посоліть його і зачекайте кілька хвилин. Тепер відіжміть масу і викладіть зверху на фарш, не забуваючи покривати нею і боки.

·7 Виставте температуру на 200 ° С. Надішліть форму з блюдом в духову шафу на хвилин 60.

Теплий або холодний, такий рулет можна подавати і як закуску, і як друге. Щоб в розрізі він виглядав яскравіше, фарш можна змішати з дрібно посіченою зеленню. Якщо збираєтеся пропонувати рулет під час святкового застілля, приготуйте смачний соус і подайте його в соуснику на одній тарілці з уже нарізаною закускою. Виглядає красиво, на смак – незрівнянно. Якщо не всі ваші друзі, то точно багато обожнюють рулети. Надішліть їм посилання.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.