Рулет рибний для свята

Дуже смачна, низькокалорійна і красива закуска.

Необхідні продукти, для приготування рибного рулету:

1. Риба очищена і без голови, будь-яка – 2 кг
2. Морква свіжа середня – 4 шт
3. Буряк свіжий середня – 2 шт
4. Цибуля ріпчаста середній – 3 шт
5. Перець солодкий болгарський м’ясистий будь-якого кольору – 1-2 шт
6. Яйця – 4 шт
7. Масло несолоне вершкове, – 180 гр або одна пачка
8. Кріп свіжий – 10 гр.
9. Сіль дрібна йодована – за смаком того, хто готує
10. Червоний мелений пекучий перець – за смаком того, хто готує

Етапи з приготування рибного рулету для свята:

1. Рибу ретельно вимити і відварити в підсоленій воді.
2. З вареної риби вийняти кістки і відокремити шкірку. Кістки і шкірку викинути. Частину риби дрібно порубати гострим ножем або подрібнити на м’ясорубці. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
3. Овочі, морква і буряк, відварити до готовності в невеликій кількості посоленной води. Остудити.
4. Буряк очистити від шкірки і порізати на дрібні кубики. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
5. Моркву почистити і порізати дрібними кубиками. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
6. Яйця відварити до стану «круто». Остудити. Очистити. Нарізати дрібними кубиками. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
7. Лук очистити від верхньої лушпиння. Вимити. Дрібно нарізати і прожарити на великій кількості вершкового масла до прояву золотистого кольору. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
8. Перець солодкий болгарський м’ясистий вимити. Вирізати насіння і відрізати хвостик. Порізати на дрібні кубики. Прожарити на вершковому маслі до розм’якшення. Скласти в емальовану або скляну мисочку.
9. Всі підготовлені продукти – морква, буряк, яйця, цибуля і перець перекласти зі своїх мисочок до риби. Ретельно все змішати.
10. Отриману з продуктових інгредієнтів масу викласти рівним шаром на харчову плівку. Сформувати рибно-овочеву ковбаску і загорнути її в цю плівку. Поставити в холодильну шафу не менше, ніж на одну годину.
11. Кріп помити. Просушити паперовим рушником і подрібнити.
12. Перед тим, як подати рибний рулет на святковий стіл, порізати його рівними невеликими скибочками, перекласти на блюдо. Прикрасити, посипавши подрібненою кропом.

рекомендація:

Якщо немає можливості за часом сформувати рулет, то в мисочку з рибно-овочевої масою додати трохи майонезу і подрібнений кріп. Перемішати і скласти в салатник.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.