Рулет «Білосніжка» – рецепт приготування

Якщо ви вже потроху почали збирати рецепти страв до Нового року, беріть на замітку і цей, він ідеально підходить для подачі на святковий стіл. Рекомендуємо приготувати закуску заздалегідь, щоб переконатися, що це саме те саме блюдо, якого бракує на вашому святі.

Сирний рулет робиться дуже швидко. А за смаком він дуже ніжний і апетитний. До речі, якщо ви його приготуєте, то «Белочку» вже робити не треба, щоб на столі не було двох схожих за смаком страв.Загалом, не сумнівайтеся і готуйте!


Інгредієнти для рецепта


майонез – 190 г

яйце – 4 шт.

Плавлений сир – 360 г

часник – 1 зуб.

морква – 1 шт.

Чорний перець (мелений) – за смаком

сіль – за смаком

кріп – за смаком


Як приготувати


·  1. Плавлений сир покладіть в морозильну камеру на 20 хвилин. Розбийте яйця в миску. Посоліть і поперчіть за смаком. Збийте.

·  2. Додайте до маси 130 г майонезу або сметани, хто що любить. Перемішайте.

·  3. Приготуйте прикраса за бажанням. Очистіть моркву. Виріжте з неї стрічки і квіти. Викладіть на пергамент. Можна додати гілочки кропу.

·  4. Вилийте тісто на пергамент. Випікайте до появи пухирців і світло-золотистого кольору, тобто близько 12 хвилин при температурі 180 ° C.

·  5. Приготуйте начинку. Натріть плавлений сир на крупній тертці, додайте подрібнений часник і дрібно нарізаний кріп. Влийте залишилася сметану або майонез. Перемішайте.

·  6. Дайте омлету охолонути, разом з пергаментом переверніть його на харчову плівку. Зніміть пергамент.

·  7. Викладіть на омлет начинку. Скрутіть рулет, утримуючи плівку за край.

·  8. Надішліть рулет в холодильник на кілька годин. Потім зніміть плівку і наріжте рулет порційними шматочками.

Готуйте і експериментуйте. Можливо, саме ви запропонуєте новий покращений рецепт рулету, додавши в блюдо щось новеньке!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.