Ругувачкі – рецепт приготування

Чебуреки – традиційне блюдо багатьох тюркських і монгольських народів, але болгарські ругувачкі нічим їм не поступаються. Тісто, яке використовується для цих коржів з сиром, вважається одним з найбільш вдалих, оскільки воно ніжне, еластичне і виходить повітряним при смаженні.

Готують такі чебуреки з сиром, а не з чим-небудь іншим. Це пов’язано з тим, що тісто вже занадто тонке і ніжне, і почне підгоряти до того, як м’ясо (або будь-яка інша начинка, яка вимагає готування), пропечеться. Можна використовувати заздалегідь приготоване, але тоді ви позбудетеся дорогоцінного соку.


Інгредієнти для рецепта


Сир – 700 г

Зелена цибуля – 25 г

петрушка – 25 г

кріп – 25 г

сіль – за смаком

Вершкове масло – 100 г

вода – 200 мл

Пшеничне борошно – 700 г

Соняшникова олія – 100 мл


Як приготувати


·1 Для початку закип’ятіть воду. Поки вона закипає, наріжте вершкове масло великими кубиками, після чого залийте його окропом.

·2 Як тільки масло розтане в воді, додайте дрібку солі і всипте просіяне борошно. Замісити тісто, накрийте його рушником або харчовою плівкою і залиште на 20 хвилин.

·3 Готуємо начинку. Дрібно наріжте зелень і змішайте її з сиром. Посоліть за смаком.

·4 Розділіть тісто на кілька рівних частин і розкачайте в тонкі млинці. Викладіть сир і заліпити ругувачкі в формі звичних чебуреків. Обсмажуйте в рослинній олії з двох боків до золотистої скоринки.

Подавати болгарські ругувачкі потрібно прямо з вогню, як і будь-які чебуреки. Для їх приготування часто використовують бринзу, але врахуйте, що тоді страва може бути надто солоним. Зелень теж вибирають за смаком, і тільки цибулю залишається обов’язковим інгредієнтом. Діліться ругувачкамі і їх рецептом з близькими і рідними!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.