Ростбіф з гірчичним соусом – рецепт приготування

Ростбіф – традиційне блюдо англійської кухні. Зазвичай його готують з великого шматка яловичини в духовці. Іноді це блюдо запікають на грилі або гасять. Кожен любитель м’яса просто зобов’язаний хоч раз в житті спробувати цей шедевр з яловичини.

Ми хочемо поділитися з вами рецептом відмінної ростбіфу в духовці з пряним гірчичним соусом. Побалуйте своїх рідних такої смакоти з улюбленим гарніром і побачите, що ростбіф не залишить нікого байдужим!


Інгредієнти для рецепта


яловичина – 1 кг

Бальзамічний оцет – 1 ч. л.

Дижонська гірчиця – 4 ст. л.

Яєчний жовток – 3 шт.

лимон – 1 шт.

Оливкова олія – 50 мл

м’ята – 15 г

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·1 Вимийте яловичину, розріжте її на 6 однакових шматків. Помістіть їх в глибокий посуд, додайте сіль, перець і оцет. Гарненько все перемішайте. І залиште на 20 хвилин, щоб дати можливість трохи промаринуватися.

·2 В глибокій ємності збийте 2 ст. л. гірчиці з жовтками і 25 мл оливкової олії. Додайте в суміш лимонний сік, подрібнену м’яту і ще 25 мл оливкової олії. Гарненько все перемішайте.

·3 В окремий посуд помістіть 2 ст. л. гірчиці, і змішайте її з пропущеним через чеснокодавку часником.

·4 Обсмажте промаринуватися яловичину на сковороді з обох боків до появи золотистої скоринки.

·5 Помістіть м’ясо в глибоку ємність і додайте суміш з часнику і гірчиці. Ретельно витріть сумішшю м’ясо.

·6 Застелите форму для запікання пергаментним папером, викладіть на неї яловичину. Надішліть м’ясо в розігріту до 190 градусів духовку на 35 хвилин.

Вітаємо, соковитий ростбіф готовий! Дістаньте його з духовки і подавайте гарячим разом з гірчичним соусом і улюбленим гарніром. Смачного! Поділіться цим шикарним рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.