Роли «Шуба по-новому» – рецепт приготування

Пройде якихось кілька тижнів, і настане пора, коли чи не в кожній хаті на столі буде красуватися «Оселедець під шубою». А ось в якому вигляді – вже окрема історія, варіантів подачі салату вистачає. Геть одноманітність! Пропонуємо оригінальну ідею для любителів імпровізацій на східну тему.

Готовий рол відмінно нарізається на порційні шматочки, що не розвалюються і виглядають акуратно. У рецепті ми пропонуємо використовувати лосось, але це не означає, що звична селедочка буде не до місця. Вибір залишається за вами!


Інгредієнти для рецепта


Буряк – 2 шт.

морква – 1 шт.

Картопля – 1 шт.

лосось – 130-150 г

Цибуля – 1 шт.

Листя салату – 3-4 шт.

Лимонний сік – 1 ст. л.

майонез – за смаком

цукор – 1 ч. л.


Як приготувати


·1 У підсоленій воді відваріть до готовності буряк, морква, картопля. Залиште остуджувати. Очистіть. Дві третини буряків наріжте тонкими слайсами, а частину, що залишилася буряка, морква і картопля натріть.

·2 Очищену цибулину наріжте тонкими півкільцями, викладіть в блюдце, додайте цукор і лимонний сік, перемішайте. Залиште маринуватися на 10 хвилин.

·3 бамбуковий килимок застеліть харчовою плівкою. Викладіть слайси буряка внахлест у вигляді риб’ячої луски. Свеху розподіліть тертий буряк. Змастіть тонким шаром майонезу.

·4 Далі, не доходячи до країв бурякового шару, розподіліть терту моркву, потім картопля, знову змастіть майонезом. Викладіть листя салату, на них – скибочки риби і маринована цибуля.

·5 Підігнувши бамбуковий килимок, згорніть рол, оберніть його в харчову плівку, відправте в холодильник на 2-3 години. Охолоджений рол наріжте на порції і викладіть на блюдо.

Готуйте разом з «Зі Смаком»! І зовсім не обов’язково чекати свята, щоб насолодитися такою красою, побалуйте близьких без приводу. Не забудьте розповісти про рецепт друзям, і хорошого вам настрою!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.