Рисовий пиріг – рецепт приготування

Якщо ви любите різноманітність в їжі і шукайте оригінальні рішення для сніданку, то цей рецепт створений саме для вас. Рисовий пиріг – ситне і апетитне блюдо, яке подарує заряд енергії на весь день.

Ми хочемо поділитися рецептом солодкого рисового пирога, який надовго запам’ятається вашим рідним. Виявляється, рис прекрасно поєднується з цукатами. Пропонуємо вам переконатися в цьому особисто!


Інгредієнти для рецепта


Мал – 150 г

вода – 700 мл

вершки – 100 мл

яйце – 2 шт.

Коричневий цукор – 100 г

Ароматизатор «Ром» – 1 г

цукати – 50 г

апельсинова цедра – 1 ч. л.

Листкове тісто – 400 г

Яєчний жовток – 1 шт.

Вершкове масло – 75 г


Як приготувати


·  1. Відваріть рис і злегка остудіть його.

·  2. Рис змішайте з яйцями, вершковим маслом, цукром, ароматизатором, цедрою і вершками 20% – ї жирності. Замість ромового ароматизатора можете додати в блюдо корицю і ванілін.

·  3. Додайте апельсинові цукати.

·  4. Листкове бездріжджове тісто розкачати в пласт і викладіть більшу його частину в форму діаметром 20 см. Сформуйте з тіста бортики.

·  5. Викладіть у форму начинку. З тесту зробіть прикраси для верху. Можете використовувати для цього формочки для печива. Змастіть верх пирога жовтком.

·  6. Надішліть пиріг в духовку, розігріту до 160-170 градусів.

·  7. Можете діставати пиріг з духовки, коли його верхівка підрум’яниться. Якщо пиріг підрум’яниться, але не пропікся, накрийте його фольгою і відправте знову в духовку, щоб він допік.

Вітаємо, прекрасний рисовий пиріг з цукатами готовий! Не забудьте поділитися цим чудовим рецептом зі своїми друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.