Рибний торт – рецепт приготування

Існує маса способів приготувати рибу: посмажити стейки, котлети, запекти різними способами, зварити юшку… Все це з глузду з’їхати як корисно і смачно. Але! «Нормальні герої завжди йдуть в обхід», тому на цей раз «З Смаком» пропонує вашій увазі рецепт хоч і простий, але все ж вимагає деякого часу на реалізацію.

Шкурка однозначно варта вичинки, тому що, коли ви подасте своє творіння до столу, гості ахнуть від захвату. Закусочний торт з риби – ідеальний вибір для домашнього святкового застілля. Виглядає дуже незвично і нарядно!


Інгредієнти для рецепта


Філе білої риби – 800 г

морква – 3 шт.

Цибуля – 2 шт.

чорнослив – 100 г

кріп – 1 Пуч.

молоко – 300 мл

яйце – 2 шт.

желатин – 1 ст. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

майонез – за смаком

Помідори черрі – 3-4 шт.

Вершкове масло – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 Чорнослив залийте окропом, залиште розмокати.

·2 Одну моркву наріжте тонкими кружечками, що залишилися дві натріть. Лук подрібніть, а рибне філе наріжте невеликими скибочками.

·3 Якщо чорнослив вже досить розм’як, наріжте його невеликими шматочками. Кріп подрібніть.

·4 Форму для випічки хлібців (можна використовувати будь-яку іншу) змастіть вершковим маслом, а потім застеліть пекарської папером.

·5 На дно форми щільно один до одного викладіть кружечки моркви. Поверх моркви викладіть шматочки філе. Рибу посоліть, поперчіть і посипте желатином.

·6 На шар приправленою риби викладіть шматочки чорносливу, потім шар подрібненого лука, після – кріп. Повторіть черговість шарів, але морква тепер використовуйте терту. Морква буде і останнім шаром торта.

·7 В окремому посуді збийте яйця з дрібкою солі і молоком, приправити чорним перцем. Отриману заливку вилийте в форму, злегка притопити виделкою терту моркву.

·8 Розігрійте духовку до 180 градусів і надішліть виріб з попередньою запікатися протягом 40-50 хвилин. Готовий торт залиште остигати в формі, потім переверніть на блюдо, акуратно зніміть пергамент. Будьте готові до того, що може витекти трохи рідини, але це не критично. Надішліть торт в холодильник на 1-2 години для повного застигання.

·9 Подавайте рибний торт, прикрасивши за бажанням сіточкою з майонезу, помідорів чері і зеленню.

Якщо чорнослив в стравах не ваша історія (всяке буває), замініть його маслинами або смаженими печерицями. Також можна поекспериментувати з різними видами риби. Спробуйте і поділіться результатом з друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.