Рибний пиріг з морквою – рецепт приготування

Листкове дріжджове тісто створено для допомоги зайнятим господаркам. Це так просто – купити по дорозі з роботи додому пару листів для пишної випічки і через півтори години вже радувати домашніх хрустким пирогом.

Наприклад рибним. Замість того щоб нудно обсмажувати філе в клярі, заздалегідь замаринуйте його, а потім загорніть в лист приємного на дотик, еластичного тесту. Результат вам сподобається: ніжний хек або минтай з лимонним ароматом і обсмаженими овочами якнайкраще поєднується з рум’яною несолодкої слойкою.


Інгредієнти для рецепта


Листкове тісто – 1 кг

Філе білої риби – 500 г

лимон – 0,5 шт.

морква – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

часник – 2 зуб.

Капуста білокачанна – 100 г

Біле сухе вино – 125 мл

яйце – 1 шт.

Соняшникова олія – 2-3 ст. л.

Мускатний горіх – 2 щеп.

сіль – за смаком

Приправа для риби – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

зелень – за смаком

майоран – 1 трісок.


Як приготувати


·1 Рибу посоліть, поперчіть, присмачити соком і цедрою половини лимона. Надішліть в холодильник на 2 години.

·2 В глибокій сковороді нагрійте масло, обсмажте нарізаний кубиками цибулю і часник, терту моркву і нашатковану капусту.

·3 Влийте вино, потім додайте сіль, перець, майоран і мускатний горіх. Перемішайте, тушкуйте близько 5 хвилин, додайте дрібно нарізану зелень.

·4 Тісто розділіть на дві частини і розкачати. На один пласт викладіть рибне філе, загорніть і защепіте краю.

·5 Одержаний пиріг помістіть на другий пласт тесту, зверху викладіть обсмажені овочі, защепіте краю другої частини.

·6 Змастіть пиріг жовтком і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.

Подавайте рум’яного красеня з томатним соком або бульйоном. Відмінно доповнить таку компанію зелень, наприклад пучок кучерявого салату. Якщо рецепт вам сподобався, не забудьте поділитися ним з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.