Рибний пиріг — Рецепт приготування

рибний пиріг рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
40 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 6
Випічка, Закуски Риба

Для випічки з рибною начинкою найкраще підходить м’яке тісто на кефірі або дріжджове. Пиріг виходить пишним і соковитим. Сирна скоринка надає вершковий смак пирогу і як не можна краще доповнює тандем легкого тесту з ніжною рибою.

Консервовану скумбрію можна замінити на сардину або будь-яку іншу рибу по вашому розсуду. Інші інгредієнти, напевно знайдуться на вашій кухні, а замістити таке тісто не складе особливих труднощів — це пиріг без особливих бюджетних та часових витрат.

 

Інгредієнти для рецепта

 

Кефір — 250 мл

Яйце — 3 шт.

Пшеничне борошно — 125 г

Сода — 0,5 ч. л.

Скумбрія в олії — 250 г

Твердий сир — 50 г

Зелень — по смаку

Соняшникова олія — 10 мл

 

Як приготувати

 

·  1 Відваріть, потім очистіть два яйця. Сир натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, рибу розімніть виделкою.

·  2 У борошно додайте соду і одне сире яйце, влити кефір. Добре розмішайте, вилийте в змащену маслом форму для запікання.

·  3 Змішайте рибу, дрібно порубані яйця і зелень. Викладіть начинку на тісто, залишаючи вільними 2 см по краях.

·  4 Відправте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

·  5 Дістаньте пиріг і посипте сиром, запікайте ще 5-10 хвилин.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.