Рибні котлети з сиром — Рецепт приготування

рибні котлети з сиром рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
30 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 4
Риба

Рибні страви обов’язково повинні бути на нашому столі хоча б раз в тиждень, недарма їм присвячений раціон четверга. Та й рідко хто відмовиться від хрусткого шматочки смаженого з ніжним білим м’ясом.

«Зі Смаком» хоче порадувати вас рецептом страви, яке внесе різноманітність не тільки в рибний день, але і в свято.Котлети з філе білої риби з начинкою з твердого сиру — рибний аналог котлет по-київськи, але вони готуються набагато швидше.


Інгредієнти для рецепта


Філе білої риби – 250 г

Вершкове масло – 60 г

Твердий сир – 60 г

Чорний перець (мелений) – по смаку

Сіль – по смаку

Базилік – 4 трісок.

Орегано – 4 трісок.

Соняшникова олія – 2 ст. л.

Яйце – 1 шт.

Пшеничне борошно – 3 ст. л.

Панірувальні сухарі – 3 ст. л.


Як приготувати


·  1 Філе білої риби вимийте, обсушіть і злегка відбийте з одного боку.

·  2 Розділите рибу на 4 шматочки, посоліть, поперчіть, присипте спеціями.

·  3 Сир натріть на тертці, масло розріжте на 4 шматки.

·  4 Викладіть сир і масло на шматочок риби, сформуйте довгасту котлету з начинкою.

·  5 Борошно сухарі насипте в окремі тарілки, ще в одній збийте яйце. Обваляйте кожну котлету спочатку в борошні, потім умочіть в яйце і знову обваляйте в панірувальних сухарях.

·  6 Смажте вироби на сковороді з усіх сторін приблизно 10 хвилин до готовності.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.