Рибне філе в беконі – рецепт приготування

Біла риба в кулінарії немов біла фарба в палітрі: її можна поєднувати з чим завгодно, експериментувати і фантазувати з подачею. Наприклад, запекти в смужках бекону – виходить ніжне філе в хрусткій оболонці.

Смак рибки відтіняють пряний базилік і петрушка, а також ароматне біле вино, в якому вона маринується. Якщо хочете побалувати себе чимось незвичайним, беріть на озброєння наступний рецепт!


Інгредієнти для рецепта


Філе білої риби – 700 г

бекон – 300 г

Біле сухе вино – 100 мл

Цибуля – 1 шт.

Мал – 1,5 скл.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

базилік – 20 г

петрушка – 20 г

лимон – 0,5 шт.

Соняшникова олія – 2 ст. л.


Як приготувати


·1 Натріть цибулину і вийшла кашкою натріть філе риби. Заліт його білим вином, додайте сіль і перець.

·2 Базилік і петрушку дрібно наріжте. Смужки бекону розділіть на дві частини, зверху викладіть зелень і філе риби, збризніть соком половини лимона. Загорніть рибу в бекон і залиште маринуватися протягом 2-3 годин.

·3 Форму для випічки застеліть пергаментом і покладіть на дно рис. Зверху викладіть рибу, присмачити її маслом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

·4 Рис в даному випадку – лише подушка для риби, щоб вона не пригоріла. Подавати готову страву краще з картопляним пюре або овочевим салатом.

Полийте апетитну рибку в беконі тартаром або будь-яким сметанним соусом – захват гостей і домашніх гарантовано! Напевно такий рецепт стане в нагоді і вашій подрузі, поділіться ним в соціальних мережах.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.