Риба, запечена в солі — рецепт приготування

риба, запечена в солі рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 40 хвилин
Складність: Середньо
Порцій: 5

Цей дивовижний рецепт приготування риби потрапив до нас з Італії. Ви з легкістю зможете запекти таку рибу вдома. Не лякайтеся величезній кількості солі! Смак страви від цього стане тільки краще.

Для цього рецепта годиться будь-яка риба, навіть та, в якій багато кісток. Також краще всього підійде велика кам’яна сіль.

Унікальна технологія приготування дозволяє взагалі не чистити рибу зовні перед приготуванням! Більш того, готове м’ясо легко відділяється від кісток, має насичений смак та аромат, виходить неймовірно ніжним. Ефектна подача здивує ваших гостей!

Інгредієнти для рецепта

  • Риба — 1,5 кг;
  • Сіль — 2 кг;
  • Яєчні білки — 3 шт.;
  • Лимон — 1 шт.;
  • Вода — 50 мл;
  • Оливкова олія — 1 ст. л.;
  • Розмарин — 1 тріска;
  • Чебрець — 1 тріска;
  • Лавровий лист — 1 шт.

Як приготувати

1) Підготуйте рибу: зовні чистити її не треба, але слід видалити нутрощі і зябра. Промийте її і витріть паперовим рушником. Розігрійте духовку до 220 градусів.

2) У мисці змішайте сіль з білками, додайте теплу воду.

3) Покрийте деко пергаментом, викладіть на нього половину солі у формі риби.

4) Рибу обмажте оливковою олією і викладіть на «подушку» із солі. Всередину риби помістіть розмарин, чебрець, лавровий лист і скибочки лимона.

5) Покрийте рибу сіллю, що залишилася і випікайте 25 хвилин. Потім дістаньте рибу, дайте їй охолонути 7 хвилин і акуратно розламайте кірку з солі. М’ясо легко відокремиться від кісток.

Риба, запечена в солі — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Комментарии закрыты.