Риба з хрусткою скоринкою – рецепт приготування

Мабуть, непросто зустріти людину, яка б не любила ніжну морську або океанічну рибку. Крім того, що риба багата йодом, а також цінними мінералами і білком, її філе надзвичайно смачне. Ось тільки треба знати хитрощі його приготування.

І одна з них – це вдалий кляр, який при обсмажуванні перетворюється в хрустку скоринку. Вся справа в самому звичайному картоплі! Виходить чудово: навіть самий вибагливий домочадець буде наминати таку рибку за обидві щоки.


Інгредієнти для рецепта


минтай – 500 г

Твердий сир – 100 г

Картопля – 2 шт.

яйце – 2 шт.

Пшеничне борошно – 5 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

Панірувальні сухарі – 3 ст. л.

лимон – 0,5 шт.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Картопля натріть на тертці, потім злегка відіжміть, додайте терту цибулю, сир, яйця і перемішайте.

·  2. Додайте 2 ст. л. борошна, посоліть, поперчіть і знову перемішайте – кляр готовий.

·  3. Філе риби (хека, минтая або будь-який інший) наріжте шматочками, посоліть, поперчіть, присмачити лимонним соком і перемішайте.

·  4. В одну тарілку насипте борошно, що залишилося, в другу панірувальні сухарі. На сковороді розігрійте масло.

·  5. Кожен шматочок риби умочіть спочатку в борошно, потім в картопляний кляр і панірувальні сухарі. Обсмажуйте шматочки риби з двох сторін протягом 5-7 хвилин.

На гарнір до хрусткої рибку проситься рис або картопляне пюре, але можна поекспериментувати, подавши блюдо з тушкованою гарбузом. Відмінна ідея для небанального вечері! Якщо ви вважаєте так само, поділіться рецептом з друзями.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.