Риба в гірчичною заливці – рецепт приготування

Якісна риба, приготована за всіма канонами, смачна вже сама по собі. А якщо її скомпонувати з відповідним соусом, то вийде союз, що задовольняє смакові примхи будь-якого гурмана. Соус на основі вершків і гірчиці – ідеальна партія практично для всіх видів риби.

Для зручності їдців пропонуємо використовувати не цілісні тушки, а рибне філе (тріски, сайди, минтая, пангасіуса). Вибирайте на свій смак і гаманець. Сметану беріть густу, з високим відсотком жирності, петрушку можна замінити будь-який інший зеленню з ніжним ароматом. Для пікантності до суміші зелені і сметани можна додати трохи лимонної цедри.


Інгредієнти для рецепта


хліб – 50 г

Цибуля – 1 шт.

петрушка – 1 Пуч.

рукола – 0,5 Пуч.

сметана – 4 ст. л.

Гірчиця – 2 ст. л.

вершки – 200 мл

М’ясний бульйон – 125 мл

крохмаль – 2 ч. л.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

риба – 500 г

Листя салату – 100 г


Як приготувати


·1 З хлібних скибочок зріжте скоринку, м’якуш подрібніть в блендері. Очищену цибулину дрібно наріжте.

·2 Листя салату, руколу і петрушку вимийте, наріжте. Змішайте всю зелень з хлібними крихтами, цибулею і сметаною.

·3 В окремому посуді змішайте вершки, гірчицю, бульйон і крохмаль, посоліть, поперчіть за смаком. Приготований соус вилийте в форму для запікання. Туди ж викладіть рибне філе, нарізане великими шматочками, а зверху розкладіть сметанно-цибульну суміш із зеленню.

·4 Форму з рибою помістіть в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікайте до зарум’янювання (приблизно 30 хвилин).

Страва виходить дуже ніжним, просто тане в роті. Подавайте блюдо в тій же формі, в якій воно запікати. При бажанні можете посипати подрібненою зеленню.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.