Риба по-царськи – рецепт приготування

Якщо ви шукаєте оригінальні рецепти гарячих страв для святкового столу, вам обов’язково варто звернути увагу на рибу по-царськи. Смачна страва з риби і овочів під сирною скоринкою буде виграшно виглядатиме на будь-якому святковому столі.

Для приготування риби по-царськи можна вибрати будь-яку рибу, наприклад філе минтая або тилапии.Та й сам рецепт можна підлаштовувати під свій смак, додаючи улюблені спеції і овочі. Підкорите серця ваших гостей цим чудовим блюдом з риби.


Інгредієнти для рецепта


риба – 1 кг

майонез – 150 г

Твердий сир – 100 г

Цибуля – 2 шт.

помідор – 1 шт.

Болгарський перець – 1 шт.

Приправа для риби – за смаком

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Наріжте рибу порційними шматками, очистіть і наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і акуратно перемішайте.

·  2. Викладіть приготований маринад на рибу і перемішайте.

·  3. Надішліть рибу в холодильник на 30-40 хвилин маринуватися.

·  4. Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом. Зверху викладіть нарізані полукружкамі помідори і нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку і посипте рибу тертим сиром.

·  5. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.

Цю рибу можна приготувати як альтернативу м’ясу по-французьки. Вона сподобається всім без винятку! Не забувайте ділитися рецептами з друзями!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.