Риба по-царськи – рецепт приготування

Риба по-царськи - рецепт приготування

Якщо ви шукаєте оригінальні рецепти гарячих страв для святкового столу, вам обов’язково варто звернути увагу на рибу по-царськи. Ця смачна страва з риби і овочів під сирною скоринкою буде виграшно виглядати на будь-якому святковому столі.

Для приготування риби по-царськи можна вибрати будь-яку рибу, наприклад філе минтая або тілапії. Та й сам рецепт можна підлаштовувати під свій смак, додаючи улюблені спеції і овочі.  

Інгредієнти для рецепта

  • Риба – 1 кг
  • Майонез – 150 г
  • Твердий сир – 100 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Приправа для риби – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Як приготувати

·  1) Наріжте рибу порційними шматками, очистіть і наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і акуратно перемішайте.

·  2) Викладіть приготований маринад на рибу і перемішайте.

·  3) Покладіть рибу в холодильник на 30-40 хвилин маринуватися.

·  4) Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом. Зверху викладіть нарізані напівкружечками помідори і нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку і посипте рибу тертим сиром.

·  5) Покладіть в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.

Риба по-царськи — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Цю рибу можна приготувати як альтернативу м’ясу по-французьки. Вона сподобається всім без винятку! Не забувайте ділитися рецептами з друзями!

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.