Риба під соусом — Рецепт приготування

риба під соусом рецепт приготування

Тип:
Другі страви
Час:
50 хвилин
Складність:
Легко
Порцій: 5
Риба

В оригіналі цей рецепт називається «Риба по-паризьки», і не дарма: в пікантному ніжному соусі, з яким подається філе, дійсно відчуваються французькі вишукані нотки. Готується страва недовго, як і більшість подібних рибних ласощів.

Щоб приготувати рибу по-паризьки, вибирайте свіже філе камбали, палтуса, минтая або лосося. Якщо купуєте заморожену рибу, дайте тушці повністю розморозитися, а воді стекти. Для соусу Сметану беріть рідку — до 15 % жирності.


Інгредієнти для рецепта


Минтай – 500 г

Печериці – 250 г

Сметана – 220 мл

Пшеничне борошно – 2 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

Петрушка – по смаку

Сіль – 2 ч. л.

Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.

Вершкове масло – 100 г


Як приготувати


·  1 Натріть рибу половиною вказаної кількості солі і перцю. Викладіть у форму для запікання.

·  2 Дрібно наріжте гриби і цибулю. Обсмажте у вершковому маслі до прозорості цибулі. Додайте борошно, добре перемішайте, потім додайте сметану, залишився перець і сіль. Тушкуйте на повільному вогні до загусання.

·  3 Вилийте соус на рибу і відправте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

·  4 Готову рибу викладіть на тарілку і посипте дрібно нарізаною петрушкою.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.