Риба під маринадом з моркви і цибулі – рецепт приготування

Жаркий клімат, прекрасна природа і дивовижна архітектура – далеко не єдині причини, чому мільйони туристів відвідують Іспанію щорічно. Кухня – ось що люблять чужинці. Дійсно, важко відірватися від фермерського хліба і козячого сиру, запіканки з овочів з оливками і волоськими горіхами, тушкованого м’яса і сидру. Що вже говорити про страви з риби. І навіть якщо в морозилці залишилася лише мойва, приготувати іспанське блюдо не складе труднощів.

Рибу під маринадом з моркви і цибулі вони називають ємним словом «ЕСКАБЄЧЄ». Звичайно ж, вам відомі кілька способів маринування риби, але цей оригінальний рецепт перетворює і зовсім звичайний продукт під смачне і запам’ятовується блюдо. Спробуємо?


Інгредієнти для рецепта


мойва – 1 кг

морква – 2 шт.

Цибуля – 3 шт.

часник – 2 зуб.

Лавровий лист – 3 шт.

чебрець – 2 шт.

Соняшникова олія – 150 мл

оцет – 100 мл

Мускатний горіх – 1 трісок.

коріандр – 1 трісок.

Біле сухе вино – 100 мл

Чорний перець (мелений) – за смаком


Як приготувати


·  1. Випатрайте мойву. Відріжте голови і витягніть хребти. В результаті кожна рибка буде розділена навпіл.

·  2. Візьміть форму для запікання, викладіть рибу на дно і поперчіть її.

·  3. Дрібно наріжте очищену цибулю.

·  4. Очистіть моркву і натріть овоч на тертці.

·  5. Розігрійте рослинне масло на сковороді. Обсмажте моркву і цибулю. Додайте до овочів часник, пропущений через чеснокодавку. Смажте інгредієнти протягом 10 хвилин.

·  6. Поперчіть інгредієнти на сковороді, додайте чебрець, лавровий лист, мускатний горіх і коріандр.

·  7. Вилийте оцет і вино на сковороду і доведіть суміш до кипіння. Кип’ятіть протягом 10 хвилин.

·  8. Розігрійте духовку до 180 ° С.

·  9. Залийте мойву ще киплячим маринадом. Надішліть її в духовку на 10 хвилин. Перед тим, як подавати таке блюдо до столу, його потрібно повністю остудити і залишити настоюватися на 4 години.

Історичні джерела свідчать про те, що «ЕСКАБЄЧЄ» »- одне з найдавніших латиноамериканських страв. Що ж, процес приготування досить незвичайний. Але що найголовніше – він не забирає багато часу. Коли в літню спеку не хочеться їсти щось гаряче, замаринуйте рибу і насолоджуйтеся. Якщо ваші друзі люблять мойву, поділіться з ними цим рецептом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.