Рецепти страв з духовки

Рецепти страв з духовки

Немає смачніше страв домашньої кухні, особливо якщо вони приготовані в духовці! Готувати в духовці дуже зручно, швидко, смачно, доступно і, головне, корисно для здоров’я. У ній можна отримати страву з рум’яною скоринкою, використовуючи мінімальну кількість жиру. Практично всі страви корисні, особливо дітям. Методику приготування в змозі освоїти і ваш чоловік, і дитина.

Використовуючи деко, форму або рукав для запікання, фольгу, керамічні каструлі або горщики, в духовці можна приготувати безліч страв.

Страва приготована в духовці, у глиняних горщиках, стає смачнішою, вона зберігає всі смакові якості продуктів. М’ясо і риба, приготовані в горщиках, виходять соковитими, а каші розсипчастими, так як тужать на пару. Не забудьте горщик помістити хвилин на 15-20 в холодну воду. Приготувати в горщику можна будь-яку страву.

Рецепти страв з духовки

Взяти шматок свинини, посолити, поперчити, зробити в м’ясі надрізи і покласти в них шматочки часнику, добре загорнути у фольгу і помістити в духовку!

Або свіжоморожену скумбрію почистити, покласти всередину листя петрушки, поперчити, посолити, змастити майонезом, збризнути оливковою або соняшниковою олією, поруч покласти невелику часточку лимона, загорнути у фольгу і покласти в духовку хвилин на 25-30. Скумбрію можна покласти на овочі (часточки картоплі, цибулі, томатів, солодкого перцю) і запекти в рукаві.

Також в духовці можна приготувати грінки, сендвічі і бутерброди; страви з овочів, грибів; запіканки, пироги, струделі, піцу. Можна звичайні курячі ніжки посипати сіллю, перчиком, дрібно рубаним часником, покласти їх на деко покрите олією без фольги, і запікати!

Або можна приготувати печену картоплю, налив в деко трохи води, покласти картоплю і запікати хвилин 40 (через 20 хвилин кожну картоплину перевернути).

Філе «Морська піна»

Рибне філе з сиром («Морська піна») в духовці виходить дуже ніжним і соковитим: рибу нарізають пластинками, солять, перчать, готують суміш збитих білків (2 шт.), кладуть трохи сиру. На деко викладають філе і заливають збитою сумішшю, запікають хвилин десять.

М’ясо по-домашньому

Можна приготувати м’ясо по-домашньому: з фаршу сформувати коржі, викласти їх на деко, а зверху покласти начинку (цибуля маринована, твердий сир, яйця, або смажені гриби, огірки солоні, або ананаси) і запікати хвилин 20-25.

Скумбрія в горщику

Скумбрію в горщику готують так: рибу нарізають шматочками, моркву – кружальцями, цибулю – тонкими кільцями. Все перемішати, кожен шар посолити, поперчити, пересипаючи кропом, залити сметаною і запекти під кришкою.

Рецепти страв з духовки — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.