Рецепти смачних пирогів

смачні пироги

Пиріг це дуже смачне, старовинне, всіма улюблене блюдо. Пиріг необхідний в багатьох звичаях, на багатьох святкових столах. Про них є ігри, різні віршики, пісні, примовки і ще багато іншого. Це найпопулярніше, улюблене блюдо до чаю, яке було актуальним раніше і зараз нічого не змінилося.

Пироги бувають різними: з начинкою солодкої і не солодкою, з різним видом тіста і листкового і пісочного, дріжджового і бісквітного. Вони бувають закриті і відкриті. Пироги можна робити з якими завгодно ягодами, фруктами, продуктами: з яблуком, лимоном, брусницею, чорницею, сиром, вишнею, смородиною, журавлиною, з капустою, картоплею, яйцем і можна навести ще безліч прикладів для начінкі.Ето набагато смачніше і більш насиченою, ніж будь-яка піца. Готувати не складно і не довго.

Ось кілька прикладів приготування пирогів на швидку руку.

Пиріг яблучний.

Для його приготування знадобиться: три курячих яйця, цукровий пісок приблизно один стакан, борошно півтора стаканчика, сода харчова, яблука 2 штуки. Розбити яйця і туди ж насипати цукровий пісок, перемішуючи насипати борошно в цю суміш, додати трохи соди за смаком, приблизно половину чайної ложки і все це добре збити, це тісто. Змастити форму вершковим маслом або маргарином, насипати на форму очищені і дрібно порубані яблука і покрити тестом. Засунути в духову піч на 17-27 хвилин, температуру встановити близько 170-180 градусів. Пиріг готовий, швидко і смачно.

Пиріг листковий з сиром і сиром.

Знадобиться: Тісто листкове, сирок 300 грам, яйце куряче одного вистачить, сир 200-230 грам. Для початку потрібно розкачати два пласти тіста, приготувати в посуді сир, розбити туди яйце, насипати натертий сир і все добре розмішати. Змастити форму вершковим маслом і класти перший пласт тесту, на тісто класти приготовлену масу і покрити зверху другим шаром. Склеїти по краях, засунути в духовку на 22-26 хвилиночок, при температурі 180-190 градусів. Готово, можна подавати ці смаколики на стіл.

Пиріг з ягодами приготований на кефірі.

Цей пиріг на стільки простий і зручний приготуванні, багатьом сподобається. Знадобиться перемішати борошно 3,5 склянки приблизно, цукор 160 грам, яйце три штуки, кефір 250 мілілітрів, сода половина чайної ложечки і будь-яка ягода у кого що є або кому що подобається, це може бути чорниця, смородина, брусниця і так далі. Все це ретельно збити і залити в форму, яку вибрали змащену олією або маргарином. Запікати в духовці 37 хвилин, при температурі 180.Вкусно так, що пальчики оближеш. Так що якщо прийшли гості, а господиня не встигла приготуватися до їх приходу можна зробити один з цих пирогів.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.