Рецепти найкращих супів

Суп – це найнеобхідніше блюдо в раціоні харчування. Рекомендується їсти суп обов’язково хоча б раз в день. Це бульйон з додаванням картоплі, овочів, м’яса і так далі. Суп на обіді вважається першою стравою. Вони бувають різні: курячий, м’ясний, грибний, сирний, рибний, овочевий, з копченостями, гороховий, калорійні або навпаки дієтичні. Супи бувають молочні, холодні, пісні. Рецептів приготування супів надзвичайно багато. Хочеться поговорити про деякі способи приготування супів.

Солянка грибна з овочами.

Для приготування знадобиться: картопля, гриби, капуста, цибуля ріпчаста, морква, томати, солоні огірки, лавровий лист, соняшникова олія, спеції. У киплячу воду класти гриби, дати поваритися двадцять хвилин. Потім потрібно класти нашатковану капусту і дати ще поваритися, далі насипати туди очищений і нарізаний картопля. Поки все це готується, необхідно зробити піджарку. Вона робиться так: нагріти сковорідку, додати туди чуть чуть рослинного масла і класти порізану кільцями цибулину, натерту морквину, порубані солоні огірки і томати. Все це обсмажити до золотистого кольору. Якщо з того моменту як картопля в супі почав варитися пройшло 15 хвилин, значить пора додати піджарку в суп і трохи поварити. Бажано кинути туди лавровий лист, якусь зелень, сіль звичайно за смаком. Перед подачею в тарілку краще додати сметани або майонезу і можна додати спецій.

Борщ з квашеною капустою.

Для початку необхідно приготувати м’ясний бульйон. Проварити м’ясо у воді і поки дістати його звідти. Очистити, нарізати кубиками картоплю і класти його в бульйон. Після того, як картопля проваритися близько п’яти хвилин додати до неї пропущену через тертку буряк. Залишити варитися, а тим часом приготувати піджарку. Для піджарки знадобиться нарізану цибулю, натерта морква і нарізані томати, можна додати трохи солодкого перцю. Все це прожарити на рослинному маслі. Картопля з буряком повинні проваритися приблизно близько десяти хвилиночок. Після всього цього, закинути туди квашену капусту і м’ясо, яке дістали з бульйону, його потрібно обробити на шматочки. І залишити це варитися ще на 10 хвилиночок. Далі додати піджарку, зелень, сіль за смаком. Подавати на стіл зі сметаною або майонезом.

Суп з м’ясними тюфтельки.

Будь-м’ясний або курячий, кому який подобається, фарш перемішати з цибулею, перцем і яйцем. Приготувати бульйон і додати в нього картоплю очищений, нарізаний брусочками і варити 12-16 хвилин. Потім з готового фаршу зліпити кульки, це фрикадельки і додати їх у бульйон з картоплею. Залишити варитися ще на деякий час. Потім кинути туди лавровий лист, перець, сіль. Після готовності фрикадельки витягнути шумівкою і класти в окремий посуд. При подачі в кожну порцію класти по дві або три фрикадельки.

Зверніть вашу увагу і на інші не менш оригінальні рецепти перших страв , я думаю вони вас точно не розчарує. Приємного всім апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.