Рецепт жаркого зі свинини

Що б приготувати печеню зі свининою з салатом нам знадобиться:

– свинина (обов’язково з шкіркою) – один кілограм,
– мед – чотири ложки,
– кмин – дві чайні ложки,
– пучок коріння,
– соус соєвий – дев’ять ложок,
– цибулина – одна головка,
– одне яблуко,
– капуста – один качан маленький,
– сік лимонний,
– рослинне масло – п’ять ложок,
– оцет винний – дві ложки,
– перець за смаком,
– сіль на смак.

Приготування жаркого зі свинини.

Для салату необхідно цибулю і капусту порізати, обсмажити в маслі на сковороді. Яблуко промити, порізати на кубики, додати до капусти, салат скропити соком лимонним. Змішати масло рослинне, оцет винний, сіль, кмин, перець і даними маринадом залити салат. М’ясо потрібно промити, гарненько обсушити і шкірку трохи надрізати. Свинину приправити сіллю, кмином, перцем. На деко укласти свинину шкірою вниз і залити 1/2 літра окропу водою. М’ясо гасити в нагрітій духовці до 200 градусів, іноді перевертаючи. Пучок різних коріння порубати і укласти біля м’яса. Соус соєвий з’єднати з медом і цією сумішшю змащувати шкірку. Гасити близько однієї години. М’ясо викласти на тарілочку і подавати з салатом. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.