Рецепт запеченої курки

Дуже смачна і соковита курка, замаринована в спеціях і оцті, виходить просто чудовою. Незважаючи, на те, що маринувати курку потрібно довго, все ж воно того варто, так як смакота виходить просто незвичайна.

Її можна подати на свято, або просто приготувати на дозвіллі. Це м’ясне блюдо може замінити похід до ресторану, так як птах виходить дуже незвичайний смак, несхожого ні на що інше.

При бажанні її можна запікати не тільки в духовці, але і на багатті під відкритим небом. Тому, якщо плануєте відпочити і смачно поїсти, то замаринуйте її заздалегідь.

Складові:

• Великий бройлер
• Оцет – 3 ст. л
• Горчицу – 4,5 ст. л.
• Корицю для аромату – трошки
• Лавровий листок – 2 шт.
• Рослинна олія – ​​стакан
• Спеції з сіллю
• Перець, часничок

Приготування.

Бройлера необхідно підготувати, добре випатрати до кінця, обскубати пір’я якщо є і зрізати некрасиву шкіру і зайвий жир. Промийте під водою всередині і зовні, обсушити і покладіть на тарілку, після натріть добре крупною сіллю, дайте їй Просолов.

Візьміть ємність, в якій потрібно буде маринувати курку. Влийте масло і покладіть гірчицю, перемішайте. Все потрібно добре збити, бажано міксером. Потім кладіть по черзі всі інгредієнти, подрібнений часник, приправи, корицю, лавровий лист (покришите), оцет. Всю марінадную суміш потрібно ще раз збити міксером і підсолити.

При бажанні, щоб м’ясо краще промаринувалося, курочку можна розрізати на частини. Якщо все ж хочете запекти її цілком, то добре змастити її сумішшю, і поставте маринуватися в холодильник. Врахуйте, що при цьому слід кожні 6 год перевертати тушку, щоб вона рівномірно промаринувалося, або приготуйте подвійну порцію маринаду, якщо все ж хочеться запекти її цілком.

Маринуватися куряче м’ясо повинно не менше доби, потім її можна запекать.Разогреть духовку до 200 ° C, курячу тушку красиво укладіть на деко, і зав’яжіть їй ніжки. Надішліть готуватися на1,5 години.

Якщо ви будете запікати її частинами, то викладіть шматочки рівномірно по всьому листу, а найкраще використовувати форму для запікання, щоб деко не горів. І запікайте прі190 ° C 35 хвилин.

Готову курку виймають на красиву тарілку і обкладають по краях нарізаними долечкамі апельсина і лимона по черзі. Хоча більш оригінально для цієї мети використовувати блюдо з глини. На ній курочка виглядає дуже презентабельно з урахуванням популярності в наш час все натурального.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.