Рецепт тушкованої яловичини в мультиварці

Тушкована яловичина – це завжди смачно. Але як хотілося б, щоб їжа також була і корисна. Саме тому “кольорова яловичина” або яловичина з овочами – це блюдо, здатне доставити не тільки задоволення, але і внести свій корисний внесок. Плюс до всього, готуючи це блюдо в мультиварці, воно вийде набагато корисніше, а приготування не займе багато часу. Пригощайтеся!

Для приготування страви знадобиться:

– шийна вирізка яловичини – 500 грам;
– болгарський перець – 3 штуки;
– морква – 1 середня;
– середня цибулина;
– помідор – одна штука;
– соняшникова олія-дві столові ложки;
– склянка води.;
– сіль перець.

Приготування.

Мультиварку потрібно встановити в режим “випічка” сорок хвилин. Вливається соняшникову олію.

Шийна яловича вирізка промивається і нарізається на тоніці брусочки вздовж волокон.

Далі м’ясо потрібно викласти на розпечене олію, і, закривши кришкою, тушкувати до виділення соку. Потім можна зайнятися цибулею. Для цього цибулю слід очистити і крупно нарізати.

Викласти цибулю до м’яса і тушкувати разом, поки він не стане прозорим і не буде готовий. Морква очистити і нарізати брусками. Не рекомендується натирати морква на тертці.

Викласти в мультиварку. Знову гасити все близько 10 хвилин до м’якості моркви. Болгарський перець і помідор слід додавати лише в кінці, так як час їх приготування не займе не більше 10 – 15 хвилин. З перцю обрізається “хвостик”, очищаються насіння, потім м’якоть нарізається великими кубиками.

Перець поміщається в мультиварку. Помідор миється і очищається від шкірки.

Нарізається і також міститься в мультиварку.

Вливається склянку кип’яченої гарячої води, додаються спеції за смаком, все перемішується, після чого кришка мультиварки закривається і блюдо готується до закінчення терміну таймера.

Для гарніру до такої страви чудово підійде будь-яка варена крупа або картопляне пюре. Приємного Всім апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.