Рецепт трюфельного торта

Дуже шоколадний, вельми ніжний, просто тане! Пекти необхідно однозначно, для того щоб хоча б один раз відчути смак цих солодощів!

Інгредієнти торта:

  • 226 грамів вершкового масла;
  • 5 плиток гіркого шоколаду;
  • 9 курячих столових яєць;
  • цукровий пісок – 110 грамів;
  • Лимонна кислота – 3/8 ч. Л. або нектар лимона (4/8 ч. л.);
  • для прикраси верхнього шару трюфельного торта порошок какао.
  • форма діаметр – 24 см

Порядок дій:

1. Розтопити масло з шоколадом в чашці на повільному вогні, регулярно помішуючи.

2. Розділити курячі білки від жовтків. Курячі жовтки добре спінити з цукром аж до міцної стабільної піни в ході 7 хв., Точний час важливо.

3. Обережно змішаємо вспушенй жовтки з охолодити шоколадною масою

4. Білки збиваємо окремо з лимонною кислотою аж до ніжних вершин. Це важливо, внаслідок того, що білки з твердими вершинами ніяк не вмістити в жовткову суміш повністю.

5. Обережно вводимо по 1 столовій ложці вспушенй білкової маси в шоколадну частку тіста, вимішуючи силіконової лопаткою переміщеннями знизу-вгору. Електроміксер не застосовуються!

6. Стіни і днище рознімної фігури помазати маслом і посипати пшеничним борошном. Вилити масу в форму, розгладити.

7. У разі якщо форма для випічки НЕ роз’ємна, то необхідно прокласти її всередині фольгою, для того щоб простіше було витягти тортик.

8. Піч в підігрітою аж до 151 ° C духовці в цілому 36 хв., Максимально 41. Якщо станете утримувати довше, в такому випадку маса надмірно запечеться і перетвориться в звичайне печиво.

9. Після випікання трюфельний тортик стане “тремтіти”, особливо в середині, однак таким він і повинен бути, після доби в холодильнику він дійде до потрібного стану і буде міцним. Тортик “Єва” цілком охолодити у формі поставивши в холод на цілу добу.

10. Після перебування в холодильнику верх торта рясно, через ситечко, посипати порошком какао. Порізати тортик на рівні шматки не вийде, частинки торта будуть липнути до ножа, правильніше якщо ножик буде теплим, тоді шматочки вийдуть однаковими і красивими. Шматок необхідно прорізати до низу, і потім внизу, не виймаючи ножик, акуратно підняти шматок вгору.

11. Торт за вашим бажанням можна прикрасити химерними фігурками використовуючи для цього молдавсько для мастики . Що додасть вашому торту оригінальність і не повторимость. Особливо це буде помітно на сімейних урочистостях і святах. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.