Рецепт торта «Ромовий»

Для приготування цього смачного горіхового торта який називається Ромовий необхідно мати такі інгредієнти.

Для тіста:

– три склянки борошна;
– яйце;
– 250 грам цукру;
– 250 мілілітрів молока;
– 50 грам масла вершкового;
– 30 грам меду;
– 10 грам соди.

Для глазурі:

– 270 грам цукру;
– 250 грам масла вершкового;
– 500 мілілітрів молока;
– 4 чайні ложечки какао;
– 50 грам коньяку,
– листочки м’яти для прикраси;
– один стакан подрібнених горіхів для посипання.

Приготування горіхового торта «Ромовий».

1. Цукор з яйцем розтерти. Додати молоко, розтоплене масло, розтоплений мед, соду, борошно і тісто замісити.
2. Викласти тісто в форму і в духовці при 180 ° С випекти корж. Готовий корж остудити і потім нарізати ромбиками.
3. Для глазурі з’єднати всі інгредієнти і, помішуючи, до кипіння довести. Потім суміш остудити і змішати з коньяком.
4. Обмакнуть ромбики в глазур, посипати горіхами і викласти на блюдо.
5. Подавати горіховий торт Ромовий на стіл, прикрасивши м’ятою. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.