Рецепт торта «Грильяж»

Торт «Грильяж» дуже вкусний і досить популярний в кулінарних колах торт. Його смак мені пам’ятається ще з дитинства. Чи не давно я спробувала цей торт будучи в нгостях у своєї подруги. І після чого вирішила приготувати його собі будинок для своїх дітей і чоловіка. Нехай вони поласують. Раніше я його готувала без проблем. Сьогодні мені доведеться згадати як я його готувала. Благо рецепт я у своєї подруги все таки взяла. І так що б приготувати горіховий торт «Грильяж» нам знадобиться:

Для тіста:

Мелених сухарів вісімдесят грам,
Вісім яєць,
Пудри цукрової двісті грам,
Горіхів подрібнених двісті грам.

Для крему:

Масла вершкового дна пачка,
Пудри цукрової сто грам.

Для грильяжу:

Горіхів подрібнених сто грам,
Коньяку двадцять мілілітрів,
Сахара двісті грам.

Приготування торта «Грильяж»

Яєчні жовтки потрібно відокремити від білків, змішати з цукровою пудрою, ретельно збити в піну, додати горіхи, сухарі і обережно ввести збиті в об’ємну піну білки. Тісто викладається в форму для торта, попередньо змащену маслом і присипану борошном. Випікається горіховий торт при помірній температурі в духовці. Остиглий корж розрізається по горизонталі навпіл, промащується кремом і склеюється.

Поверхня торта прикрашається кремом і засипається грильяжем. Приготування крему: розм’якшене масло ретельно розтирається з цукровою пудрою, проходять крізь сито в нього грильяж і додається коньяк. Приготування грильяжу: цукор присмажується до коричневого кольору, додаються горіхи. Потім все викладається на змащену маслом тарілку. Грильяж подрібнюють, після того, як він охолоне. Приємного вам чаювання апетиту!

 

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.