Рецепт пшеничної молочної каші

З давніх-давен основною стравою на столі наших предків були каші. Їх дуже багато видів: гречана, горохова, манна, вівсяна, перлова і інші. Каші славляться їх корисністю, адже не дарма в дитинстві нас змушували їх є. І дійсно, в них містяться білки, крохмаль, залізо, вітаміни групи B, вітаміни A, E, D. Однією з найпопулярніших, корисних і смачних каш є пшеничне. Вона відома своєю високою калорійністю, легкою засвоюваністю і здатністю виводити з організму шлаки і токсини. Пшенична каша – найкращий сніданок для підняття сил на весь день. Про самий ситний і смачний варіант її приготування ми вам і розповімо.

Нам буде потрібно.

• Один стакан пшеничної крупи;
• Півтора склянки молока і стільки ж води
• Цукрового піску хто як любить, зазвичай дві – три столові ложки.
• Сіль і вершкове масло кожен додасть на свій смак

Далі необхідно чітко слідувати кроків.

 

1. Спочатку необхідно добре промити пшеничну крупу холодною водою, поки вона не придбає прозорий вигляд.

2. Вилити півтори склянки води в каструлю, півтори склянки молока і додати пшеничну крупу

3. Поставити каструлю на плиту, на середній вогонь.

4. Додаємо сіль і цукор на ваш смак. Після того як каша закипить зменшуємо вогонь.
5. Після цього варимо близько тридцяти – сорока хвилин, при цьому необхідно іноді помішувати.
6. Орієнтовно через двадцять хвилин після варіння пшенична крупа збільшиться в розмірі.
7. Каша готова, залишилося її правильно подати.
8. Накриваємо кашу чистим рушником на 20 хвилин.
9. На стіл пшеничну кашу потрібно подавати в гарячому вигляді з додаванням олії.
Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.