Рецепт приготування щей

Що б приготувати борщ репяние селянські необхідно:

– дві ріпи (по двісті грам),
– підлогу брукви (приблизно сто п’ятдесят грам),
– половина склянки капустяного розсолу,
– два літри м’ясного розсолику (з кубика),
– одна цибулина, один корінь петрушки,
– один зубчик часнику,
– одна столова ложка дрібненько нарізаного кропу,
– чотири столові ложечки сметанки,
– а так само одна столова ложка рослинного маслечка.

Приготування щей:

Спочатку цибулю і корінь петрушки добре очистити, нарізати і обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Далі часник добре очистити і розтерти його з сіллю. Добре очищені і вимиті ріпу і брукву дрібненько нарізати, покласти її в каструльку з киплячим м’ясним бульйоном і капустяним розсолом. Додати обсмажені цибулю і корінь петрушки і варити бажано до м’якості овочів (приблизно тридцять хвилин). За п’ять хвилин до закінчення варіння щей покласти в нього розтертий часничок. При подачі потрібно розлити щі в приготовані порційні тарілки, полити сметанкою і посипати зеленню кропу.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.