Рецепт печива до свята

Чудове ласощі до будь-якого столу, і просто в повсякденному житті, яке порадує всю родину, друзів, і особливо дітей, та й для дорослих теж радість, це звичайно печиво, приготоване своїми руками.

Для того, щоб приготувати печиво до свята, знадобляться наступні інгредієнти.

Для тіста

Основний інгредієнт, без якого не приготувати тісто, це звичайно борошно. Її знадобитися близько 1 кг (грам 800-950).
Масло, використовувати потрібно саме вершкове. Його приблизно знадобитися 130-150 грам.
Два яйця.
Так як печиво відноситься до солодкої випічки, для приготування тіста необхідний буде цукровий пісок. Ласуни будуть приємно здивовані, тому що цукру потрібно грам 250, і до цієї вже солодкої поміняй, необхідно додати мед 3-4 столові ложки.
Для того щоб печиво було схоже на печиво, використовуйте розпушувач, підлогу пакета, т. Е Ѕ.
Для більш яскравого смаку, за бажанням можна додати корицю, або інші наповнювачі.
Так як печиво готують до свята, необхідно для нього зробити глазур.
Для того щоб її приготувати необхідні такі інгредієнти як:
Шоколад, вибрати його можна на свій смак, або суміш двох видів шоколаду. Кому як більше подобається.
Посипання (кондитерська), її можна замінити, цукровою пудрою.
Масло, рослинне 1 чайна ложка.

Приготування.

Для приготування тіста, найкраще використовувати блендер або міксер. Їх використання дозволить прискорити процес замішування тіста, і таким чином, всі інгредієнти добре будуть перемішані. Для початку, в сотейнику, необхідно розчинити масло вершкове і мед. Поки чекаємо масло і мед, цукор і яйця змішуємо. Після чого, з’єднуємо, суміш масла і меду з цукром змішаним з яйцем. Краще це робити в блендері, приблизно збивати близько хвилини. Після чого, додати решту інгредієнтів (розпушувач, борошно, і додаткові наповнювачі якщо вони є), все так же перемішуємо в блендері, до отримання однорідної маси.

Отриманого тесту, необхідно відпочити, перекладіть його в іншу ємність, і приберіть в холодильник, приблизно хвилин на 15-20. Після того як тісто відпочине, розгортайте його до отримання товщини в один сантиметр. Можна вирізати з нього різні фігури, використовуючи для цього спеціальні формочки. На деко викласти папір, призначену для запікання, її попередньо змастити маслом. Викладаємо на неї майбутнє печиво. Духовка, попередньо повинна бути розігрітій до температури 190-200 градусів. Температура, залежить від самої духовки. Відправляємо печиво пекти хвилин на 15-20, поки воно не стане золотистим. Поки наше печиво випікається, необхідно приготувати глазур. Для цього розтопіть шоколад. Це можна зробити над каструлею, в якій кипить вода (поставити на неї чашу з шоколадом), коли шоколад розтане, до нього додати соняшникову олію. Печінкою дати трохи відпочити, щоб воно стало теплим. Полити глазур’ю і вкрасти. Прекрасну домашню ласощі, принесе задоволення всім. Смачного.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.