М’ясні рулети з начинкою – рецепт приготування

Рецепт м'ясних рулетів з начинкою

Іноді, приходячи на кухню, думаєте, чим би здивувати своїх рідних на цей раз. Починаєте перебирати в голові рецепти. Це не хочу, це ми вчора їли, це набридло, і тут – Еврика! – а не пошукати б рецепт в інтернеті? Соціальна мережа рясніє барвистими картинками, але іноді продукти для цих страв просто не дістати, і часу до завтрашнього ранку не вистачить, щоб їх приготувати. Дозвольте порекомендувати вам рецепт дуже простої і при цьому надзвичайно смачної страви – м’ясних рулетів. Вони підходять як для торжества, так і для звичайної сімейної вечері.

Рецепт м’ясних рулетів.

Для рулетів знадобиться кілька середніх відбивних з телятини або нежирної свинини. Викладаємо шматочки на стіл, присипаємо спеціями за смаком, з одного боку рясно змащуємо гірчицею – це для того, щоб м’ясо стало більш м’яким і ніжним.

Дрібно нарізаємо цибулю, солоні огірки і сало. Начинка виходить дуже соковитою. Невеликою ложечкою укладаємо начинку на середину відбивної. Головне – не переборщити, а то рулет не вийде і начинка буде випадати. У цій страві у вас свобода для творчості, ви можете поекспериментувати з начинкою, можна покласти шматочки сиру, гриби і багато іншого на ваш розсуд.

Після того як ви поклали начинку, приступаємо до закручування рулетів. Обертаємо рулет ниточкою, щоб він не розпався, і кладемо на розігріту сковороду з соняшниковою або оливковою олією. Обсмажуємо до золотистої скоринки. І так рулет за рулетом. Потім складаємо їх всі разом, додаємо кип’ячену воду, щоб рулети були покриті водою, за смаком можна додати лавровий лист. Зменшуємо газ і тушкуємо приблизно двадцять п’ять-тридцять хвилин.

Після того як вода майже википить, вимикаємо газ.

Але це ще не все. Приступимо до приготування соусу. Беремо півсклянки окропу, розчиняємо бульйонний кубик з курячим смаком, додаємо двадцять мілілітрів червоного вина, трохи вершкового масла і трошки борошна для загустіння соусу. Дуже важливо не допустити грудочок борошна – для цього є один маленький секрет: розводіть борошно не в каструльці для соусу, а в склянці з бульйоном, а в каструльку перелийте вже готовий розчин. Помішуємо соус на повільному вогні до загустання, тримаємо ще пару хвилин і вимикаємо. Заливаємо їм рулети, трохи підігріваємо. Страва готова. Смачного!

М’ясні рулети з начинкою — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.