Рецепт м’ясного торта

Ще один рецепт закусочного м’ясного торта на моєму сайті.

У тонкі пласти перетворите філе індички (800 грам) і свиняче філе (800 грам), ретельно відбивши їх з двох сторін. Досягніть однакового розміру м’ясних шарів. Помістіть обидва види м’яса в миску з натуральним йогуртом (250 грам), сіллю, перцем і тертим часником (5 зубчиків). Залиште м’ясо при кімнатній температурі на дві години.

У каструлю з киплячою водою опустіть бутончікі брокколі (400 грам). Через три хвилини вийміть капусту шумівкою і помістіть суцвіття в миску з крижаною водою. Таким чином, ви збережете у брокколі насичений зелений колір. Наріжте дрібно капусту. Болгарський маринований перець (250 грам) поріжте тонкою соломкою. У жароміцних форму з високими бортами спочатку викладіть свинину. Присипте цей шар кристалами сухого желатину (всього знадобиться 35 грам). Потім покладіть шар з індички. Знову гранули желатину, брокколі, желатин, перець. Повторіть шари м’яса, пересипаючи їх желатином. Кожен шар цієї страви притискайте акуратно. Помістіть форму в духовку (210 градусів) на сорок п’ять хвилин. Потім м’ясної торт загорніть в кілька шарів фольги, далі покладіть під гніт і охолодіть протягом чотирьох годин. Охолоджений торт можна подавати на стіл як цілком так і нарізавши на порційні шматки. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.