Рецепт млинцевого торта з полуницею

Що б приготувати млинцевий торт з полуницею й нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

На млинці:

– 2 яйця,
– 200 гр. борошна,
– дві чайні ложки цукру,
– 400 мл молока (знежиреного),
– дві столові ложки соняшникової олії (на млинці),
– соняшникова олія для смаження,
– 1 кавова ложка солі,

На згущене молоко:

– 800 мл молока (жирністю 3,5% або 6% чим жирніше молоко тим смачніше буде згущене молоко),
– 300 гр. цукру,
– шоколад темний 30 грам (без горіхів),

Для прикраси торта:

– полуниця велика 100 гр.

Спосіб приготування:

Млинці: змішати у великій тарілці або каструлі спочатку молоко, яйця, цукор і сіль. Далі помішуючи цю суміш додати борошно і розмішати дуже добре щоб не було грудок і покласти 2 ложки масла знову розмішати. Тісто готове. Потім в невелику сковороду налити олію і почекати поки сковорода загостриться. Потім наливаємо суміш по 0,5 або 1 ополоники в сковороду і смажимо кожен млинець до рум’яного кольору.

Згущене молоко: У залізну каструлю або тарілку з товстим дном налити молоко і додати до нього цукор. Поставити на вогонь і варити. Як тільки згущене молоко початок густіти додаємо до нього 20 грам тертого шоколаду, розмішуємо і варимо до густоти звичайного згущеного молока. Коли згущене молоко приготується її потрібно буде трохи охолодити, поставити в холодильник на 8-10 хвилин. Прикраса торта: Помити полуницю і 50 грам її розтовкти до пюре, а решта 50 залишити цільними. Торт: Млинці використовувати як коржі. На плоску велику тарілку класти спочатку млинець, потім згущене молоко і так далі. Зверху посипаємо шоколадом який залишився (10 грам) і прикрашаємо порізаної на навпіл полуницею, а з боків наш млинцевий торт змащуємо пюре з полуниці. Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.