Рецепт лимонного печива

Солодкі десерти дуже популярні на сімейному столі. Як в звичайні дні так і в святкові. Лимонне печиво з чебрецем – дуже смачне і ніжне блюдо, яке дуже добре поєднується з полуничним варенням. Хоча і суничне теж підійде не погано.

Щоб приготувати цей смачний десерт, вам буде потрібно:

– дві чайні ложки цедри лимона,
– стільки ж дрібно нарубаного чебрецю,
– пекарського порошку одна столова ложка,
– дві столові ложки цукру,
– 250 грам просіяного борошна,
– 3/4 чайні ложки солі,
– одне яйце,
– половина чайної ложечки соди,
– три чверті склянки 20% вершків,
– 75 грам дуже холодного вершкового масла.

Приготування лимонного печива:

Спочатку розігрійте духовку. Змішайте в мисці сухі інгредієнти. У наступній мисці збийте яйце і вершки. Наріжте холодне вершкове мало на невеликі кубики і додайте його в суміш сухих інгредієнти. Перемішайте і влийте в миску рідкі інгредієнти. Заважайте до отримання густого тесту. Розкачайте тісто на дошці до товщини в 2 сантиметри і розріжте на квадратики. Викладіть отримані печива на застелений папером деко. Радимо вам класти печиво близько один до одного – так тісто підніметься вище. Випікайте до золотистого кольору (приблизно 9-12 хвилин). Подавайте теплим разом з полуничним або будь-яким іншим джемом.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.