Ренданг зі свинини — рецепт приготування

Що таке ренданг? Так називається спосіб приготування м’яса (рідше овочів), популярний в Індонезії, Малайзії та Сінгапурі. Так що сьогодні у нас в меню воістину екзотична страва!

Оригінальний ренданг готується на кокосовому молоці, але з причини дорожнечі і ексклюзивності цього продукту, ми замінили його вершками. У підсумку вийшло щонайм’якшої м’ясо, приємно-гостре з ароматом топленого вершкового масла. Варто спробувати!


Інгредієнти для рецепта


Свинина — 500 г

Перець чилі — 4-5 шт.

Цибуля — 2 шт.

часник — 3 зуб.

імбир — 20 г

Мелісса — 2 шт.

Соняшникова олія — 2 ст. л.

вершки — 1 скл.

Коричневий цукор — 0,5 ст. л.

сіль — за смаком


Як приготувати


·  1. Свинину помийте, потім наріжте середніми шматками, обсушити.

·  2. У чашу блендера помістіть очищений перець чилі, очищений свіжий корінь імбиру (довжиною близько 4 см), очищений часник, крупно нарізану цибулю і гілочку меліси. Влийте половину вершків і подрібніть.

·  3. У глибокій сковороді розігрійте масло, злегка обсмажте суміш. Викладіть в сковороду м’ясо, перемішайте з соусом, влийте другу половину вершків. Накрийте кришкою і тушкуйте протягом 50 хвилин.

·  4. Додайте коричневий цукор (можна замінити на білий) і сіль, перемішайте -Готова!

Подавайте ренданг з відвареним рисом, гречкою або картопляним пюре. Погодьтеся, іноді можна побалувати себе небанальним блюдом з азіатською родзинкою! Не забудьте зберегти рецепт в закладках.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.