Рецепт картопляної запіканки з фаршем

Картопляна запіканка дуже просте але в той же час досить ситне блюдо. Згідно зі статистикою саме її вважають за краще багато чоловіків віддаючи перевагу картопляної запіканки перед іншими стравами. Тим часом блюдо не тільки просте але і як багато цілком універсально. Зазвичай в якості начинки в картопляної запіканки застосовують м’ясний фарш. У зв’язку з чим використання фаршу додає рецептом можливі варіанти його використання. Так в фарш можна додати і гриби і овочі. Або по можливості поєднувати і те й інше. Тобто дане блюдо представляє можливість домогосподаркам проявити свої кулінарні можливості в повну силу і постаратися зачарувати своїх близьких приготуванням смачного страви.

Видів запіканок величезна кількість з чим її тільки не роблять. Є навіть рецепт запіканки з пельменями та овочами. Що б ознайомитися з цим рецептом необхідно читайте тут. Як було сказано вище рецепт картопляної запіканки дуже простий. Всі інгредієнти ви з легкістю зможете придбати в будь-якому продуктовому магазині. А для приготування цієї страви вам найголовніше необхідно бажання і слідувати наведеним нижче рецептом.

Інгредієнти картопляної запіканки

  • Картопля півтора кілограма
  • Фарш свинячий половина кілограма
  • Морква дві – три штуки
  • Лук дві головки
  • Гриби п’ятсот грам
  • Яйця п’ять штук
  • Сир плавлений одна упаковка
  • Приправи.

Приготування картопляної запіканки

Спочатку беремо картопля моєму і очищаємо його. Після чого відварюємо його до повної готовності. Далі беремо цибулю очищаємо його і ріжемо на дольки. Морква очищаємо і нате раєм його на крупній тертці. Гриби порізати на шматочки. Беремо сковороду обсмажуємо овочі та гриби на рослинній олії до напівготовності. Далі додаємо в сковороду фарш і смажимо все до повної готовності. Не забуваючи при цьому приправити наше блюдо спеціями. Приготований нами картопля натерти на крупній тертці. Так само потрібно збити яйця при цьому не забувши їх підсолити.

Після чого беремо форму для запіканки і шарами викладаємо по наявності, картопля м’ясну начинку, плавлений сир і після чого заливаємо все збитими нами яйцями. Далі накривши форму фольгою відправляємо її в духовку на двадцять хвилин. Температура духовки повинна бути в межах ста вісімдесяти градусів. По готовності картопляна запіканка подається на стіл зі сметаною або солоними огірками. Приємного вам апетиту!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.