Реберця з соусом барбекю – рецепт приготування

Свинячі реберця люблять багато, але приготувати їх ідеально вдається далеко не кожному. Реберця на нашу рецептом готуються дуже просто – достатньо натерти спеціями і запікати. Ви можете в цей час займатися своїми справами. Смак – фантастичний!

Ароматне м’ясо ще в духовці змусить всіх ковтати слинки, а коли потрапить на стіл … Навіщо говорити – пробуйте самі!


Інгредієнти для рецепта


свинячі ребра – 500 г

сіль – за смаком

Перець чилі – за смаком

часниковий порошок – за смаком

перець духмяний – за смаком

естрагон – за смаком

базилік – за смаком

кетчуп – 120 мл

Червоний винний оцет – 1 ст. л.

Коричневий цукор – 1 ст. л.


Як приготувати


·  1. Промийте реберця і обсушити їх, зніміть плівку і обріжте непотрібний жир.

·  2. З’єднайте в мисці спеції і гарненько втирайте в м’ясо. Реберця повинні бути повністю покриті приправою.

·  3. Оберніть двома листами фольги і максимально герметизують шви – сік не повинен витікати.Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 2 годин.

·  4. За десять хвилин до кінця займіться приготуванням соусу барбекю: з’єднайте кетчуп, оцет і цукор.

·  5. Витягніть реберця, розгорніть фольгу і густо змастіть соусом з одного боку. Запікайте 5 хвилин в режимі гриль.

·  6. Знову дістаньте, переверніть і змастіть іншу сторону. Запікайте ще 5 хвилин.

Готові реберця найкраще подавати з запеченою картоплею, але ви можете використовувати як гарнір картопляне пюре, макарони … Насолоджуйтесь смакотою і розповідайте друзям про це рецепті!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.