Реберця з чорносливом — Рецепт приготування

реберця з чорносливом рецепт приготуванняТип: Другі страви
Час: 60 хвилин
Складність: Середня
Порцій: 4

Кавказька кухня широко відома завдяки додаванням кислих продуктів у страви. У хід йде все: ткемалі, терен, кизил, алича, слива. Ну а чорнослив — це взагалі знахідка для кожного кулінара. Додавання цього продукту в страви робить їх смак незрівняним ні з чим!

Тому ми пропонуємо вам сьогодні приготувати м’ясо, а саме — потушити реберця з сушеними сливами. Пікантний і в той же час солодкуватий смак не зможе залишити байдужим нікого!

Тому ми пропонуємо

Інгредієнти

  • Свинячі ребра – 1 кг
  • Чорнослив – 0,5 кг
  • Цукор – 100 г
  • Вода – 1 скл.
  • Лавровий лист – за смаком
  • Сіль – за смаком

Реберця з чорносливом — Рецепт приготування

Як приготувати

  • Чорнослив залийте холодною водою і залиште на півгодини.
  • Промийте ребра і розділіть їх на окремі кісточки. Після цього посоліть і обсмажте їх у соняшниковій олії на сильному вогні до утворення рум’яної скоринки.
  • Після перекладіть ребра в каструлю і тушкуйте до напівготовності.
  • Додайте до ребер чорнослив, але не перемішуйте, щоб чорнослив не потрапив на дно каструлі і не підгорів.
  • На сковороді розтопіть цукор, почекайте, поки він не стане коричневим, додайте склянку води і помішуйте, щоб маса стала однорідною.
  • Залийте цукровою сумішшю ребра. Додайте лавровий лист. Тушкуйте ребра до готовності.

Реберця з чорносливом — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

Залишилося тільки зберегти нашу маленьку шпаргалочку, й можна підкорювати кулінарні вершини!


Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій!

10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !

18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем!

Нема на чому розігріти піцу

Залишити відповідь