Реберця під гранатовим соусом – рецепт приготування

Реберця під гранатовим соусом - рецепт приготування

Щоб свинячі реберця вийшли м’якими і не пересушеними, їх необхідно попередньо замаринувати. Існує кілька ключових соусів для м’яса з кісткою, часто на меду або соєвому соусі, соках, мінеральній воді. Але ми приберегли для читачів дещо небанальне.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати апетитні реберця в маринаді з гранатового соку і густим соусом для подачі. Кисло-солодкий смак, ніжне м’ясо і приємна текстура заправки роблять такі реберця особливою стравою!

Інгредієнти для рецепта

  • Свинячі ребра – 700 г;
  • Гранатовий сік – 1 скл.;
  • Сіль – за смаком;
  • Чорний перець (мелений) – за смаком;
  • Розмарин – 10 г;
  • Соняшникова олія – 4 ст. л.;
  • Зерна граната – 50 г;
  • Коричневий цукор – 2 ст. л.;
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.

Як приготувати

1) Порційно наріжте ребра, натріть їх сіллю і перцем, додайте розмарин, потім залийте гранатовим соком (2-3 ст. л. соку залиште для приготування соусу), маринуйте протягом 30 хвилин.

2) М’ясо разом з маринадом помістіть в сковороду і тушкуйте на повільному вогні до неповного википання рідини.

3) Дістаньте ребра і помістіть їх в іншу сковороду, обсмажте на олії до появи скоринки на сильному вогні.

4) Маринад процідіть, додайте до нього крохмаль, розведений в соку. Додайте в соус сіль, перець і коричневий цукор, доведіть рідину до кипіння, потім зніміть з вогню і додайте гранатові зерна.

5) Викладіть ребра на тарілку, подавайте з соусом.

Реберця під гранатовим соусом — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:

 

Подавати пікантні реберця можна в якості м’ясного доповнення до гарніру або як закуску. 

Такий рецепт точно стане в нагоді до найближчого свята – не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.