Реберця під гранатовим соусом – рецепт приготування

Щоб свинячі реберця вийшли м’якими і не пересушеним, їх необхідно попередньо замаринувати. Існує кілька ключових соусів для м’яса з кісткою, часто на меду або соєвому соусі, соках, мінеральній воді. Але ми приберегли для читачів дещо небанальне.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати апетитні реберця в маринаді з гранатового соку і густим соусом для подачі. Кисло-солодкий смак, ніжне м’ясо і приємна текстура заправки роблять такі реберця особливим блюдом!


Інгредієнти для рецепта


свинячі ребра – 700 г

Гранатовий сік – 1 скл.

сіль – за смаком

Чорний перець (мелений) – за смаком

розмарин – 10 г

Соняшникова олія – 4 ст. л.

зерна граната – 50 г

Коричневий цукор – 2 ст. л.

Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.


Як приготувати


·1 Порційно наріжте ребра, натріть їх сіллю і перцем, додайте розмарин, потім залийте гранатовим соком (2-3 ст. л. Соку залиште для приготування соусу), маринують протягом 30 хвилин.

·2 М’ясо разом з маринадом помістіть в сковороду і тушкуйте на повільному вогні до неповного википання рідини.

·3 Дістаньте ребра і помістіть їх в іншу сковороду, обсмажити на олії до появи скоринки на сильному вогні.

·4 Маринад процідіть, додайте до нього крохмаль, розведений в останньому соку. Додайте в соус сіль, перець і коричневий цукор, доведіть рідину до кипіння, потім зніміть з вогню і додайте гранатові зерна.

·5 Викладіть ребра на тарілку, подавайте з соусом.

Подавати пікантні реберця можна в якості м’ясної доповнення до гарніру або як закуску. Такий рецепт точно стане в нагоді до найближчого свята – не забудьте зберегти його в закладках!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.