Простий рецепт приготування супу з фрикадельками

Простий рецепт приготування супу з фрикадельками

Суп з фрикадельками – простий в приготуванні і в той же час легкий для організму суп, дуже смачний і корисний. Зазвичай суп з фрикадельками готується з картоплею і овочевою піджаркою, хоча за вашим бажанням в нього можна додати і інші корисні добавки на ваш смак. Наприклад, в нього можна додати гречану або ячну крупу. Так само в суп можна додати овочі, такі як болгарський перець або капусту, але це на ваш смак і потреби. Ви так само зможете урізноманітнити смак супу, якщо за п’ять хвилин до завершення приготування додавти в нього натертий на тертці плавлений сирок.

Чим відрізняється суп з фрикадельками від інших супів?

Основна відмінність супів з фрикадельками – це використання фаршу для їх приготування. Найчастіше використовується яловичий фарш або фарш з суміші яловичиного і свинячого м’яса.

І так якщо ми зібралися готувати суп з фрикадельками, то нам необхідно мати певний набір продуктів.

Інгредієнти для супу:

• Приблизно 300 грам м’ясного фаршу.
• 3 картоплини.
• 1 головка ріпчастої цибулі.
• Пучок зелені.
• 1 морква.
• Рослинне і вершкове масло.
• Сіль, лавровий лист, чорний мелений перець.

Як приготувати суп з фрикадельками

1) Спочатку ми готуємо фарш для фрикадельок. Для чого спершу в заздалегідь приготовлену вами посудину розтопити вершкове масло. Ріпчасту цибулю очистити і натерти на дрібній тертці. В даному рецепті ми використовуємо яловичий фарш, але як було сказано вище можна використовувати і інші його види, як наприклад, суміш яловичого і свинячого фаршу. Цей можно використовувати в тому випадку, якщо ви любите смак фрикадельок з невеликим присмаком сала.

2) Далі беремо приготований нами фарш, розминаємо його і додаємо в нього подрібнену нами цибулю, розтоплене вершкове масло, а так само сіль з перцем (на ваш смак) і невелику кількість свіжої водички. У цьому випадку ваші фрикадельки будуть більш соковитими.

Також за вашим бажанням у фарш ви можете додати невелику кількість обсмаженої цибулі і моркви, а так само шматочки зеленого або навіть солодкого червоного перцю.

3) Після цього ми гарненько вимішуємо наш фарш, і формуємо руками фрикадельки. Для чого беремо їх рівну кількість, наприклад, чайною ложечкою, і катаємо їх в долонях до отримання необхідної форми. Готові фрикадельки викладаємо на тарілку.

4) Після того як всі наші фрикадельки будуть готові опускаємо їх в киплячу воду, в яку так само додаємо сіль, перець, лавровий лист і доводимо суп до кипіння. Варимо фрикадельки приблизно десять хвилин. Після чого виймаємо їх з бульйону, в який кладемо очищену і нарізану нами картоплю.

5) Трохи пізніше додаємо в суп обсмажені нами цибулю і моркву. Після того, коли картопля буде на половину готова повертаємо в суп наші фрікадельки.

6) Додаємо в суп подрібнену зелень. Доводимо його до виру, пробуємо на смак, по необхідності додаємо сіль. Не забудемо поставити суп настоятися приблизно на двадцять – тридцять хвилин. Після чого подаємо суп на стіл.

Суп з фрикадельками — рецепт покроковий з фото дивіться у відео нижче:


Смачного!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.