Продукти, які не можна доїдати на наступний день

Часто нам не вистачає часу, щоб для кожного прийому їжі готувати щось свіженьке, і доводиться готувати з запасом на пару днів. Це суттєво економить час. Але мало хто замислюється, що деякі продукти не можна зберігати кілька днів, так як це може бути небезпечно для здоров’я!

Продукти, які не можна їсти на наступний день

·  Рослинна олія

Ні в якому разі не використовуйте рослинне масло, на якому вже хоч раз щось смажили. З часом це може призвести до дуже серйозних захворювань: інсульту, раку і хвороб серцево-судинної системи.

Якщо ви розігріваєте їжу на рослинній олії більш ніж один раз, це рівноцінно тому, що ви курите, тому що при повторному нагріванні масла утворюються токсичні сполуки, які дуже шкідливі для здоров’я.

·  Рис

Європейське агентство з харчових стандартів стверджує, що в сирому рисі міститься велика кількість шкідливих бактерій. Причому після варіння деякі їх них зберігаються. І в рисі, яких постояв при кімнатній температурі трохи більше години, процес розмноження цих бактерій починається з новою силою.

Саме тому вчорашній рис часто викликає блювоту, діарею і призводить до інших розладів травного тракту.

·  Овочі

Нарізані овочі при температурі більше +4 °С не можна зберігати більше 12 годин. Вся справа в тому, що нітрати, які містяться в овочах, — це каталізатори зростання бактерій, які утворюють нітрити. А вони, в свою чергу, може викликати головний біль, втому, задишку і навіть судоми.

Візьміть на озброєння ці поради і ніколи не їжте ці 3 продукту на наступний день, якщо вам дороге здоров’я! І розкажіть цю інформацію своїм друзям.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Коментування заборонено.