Принципи кулінарії від Гордона Рамзі

Гордон Рамзі — британський ведучий, кухар, автор кулінарних бестселерів, який вже встиг стати легендою завдяки своєму іскрометному гумору і таланту. Цей кулінарний геній встиг розкрити світові безліч секретів, про які «Зі Смаком» з радістю вам сьогодні розповість!

Кулінарні правила

·  Баланс. Ви повинні дотримуватися ідеальної гармонії у всьому: і в продуктах, і в меню.

·  Приправи. Пам’ятайте, тільки один інгредієнт у страві основний. Все решта — це приправи, і не важливо, що це чорний перець або сир.

·  Простота. Всі ваші ідеї повинні бути ясні й очевидні.

·  Інгредієнти. Щоб блюдо вийшло дійсно вартим, обов’язково шукайте тільки найсвіжіші і якісні продукти.

·  Колір. У страві всі кольори та їх поєднання повинні бути природними.

·  Контекст. Завжди враховуйте те, для кого ви готуєте, адже у кожного свої смаки.

·  Відповідність. Не забувайте, що продукт повинен відповідати технології приготування. Наприклад, рибу не варто смажити до стану чіпсів.

·  Соус. Страва — це тіло, соус — це одяг.

·  Презентація. Не лише запах і смак страви викликають апетит, але і його зовнішній вигляд.

·  Зупиняйтеся вчасно. І це стосується не тільки кухні!

Ці принципи варто раз і назавжди засвоїти всім початківцям кухарям, щоб їх кулінарні витвори стали шедеврами. Беріть на замітку кулінарні принципи Гордона Рамзі і розкажіть про них друзям!

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:



Просто Останні Статті:

Комментарии закрыты.