Приготування сиру в домашніх умовах

Приготування сиру в домашніх умовах справа не дуже складна але між тим дуже цінне і корисне. Природно, що гурманів це чудова можливість насолодитися чудовим смаком сиру приготованого вдома з натуральних інгредієнтів. Сир приготований в домашніх умовах відноситься до безпечних і корисних продуктів. І в даному випадку можна бути впевненим на сто відсотків, що якість продукту буде на найвищому рівні. І жодних проблем зі здоров’ям при його споживанні природно виникнути не може. Найчастіше сир роблять з коров’ячого молока але і з козячого він виходить так само досить корисний і смачний. Хоча з козячого молока сиру робиться і проводиться на багато менше.

В пост радянських часів в Росії цінувалися сири зарубіжних виробників. Сьогодні все частіше популярність у споживача завойовують сири Російського виробництва такі як http://tkmultipro.ru/. Зазвичай при виробництві сиру як в домашніх умовах так і в промислових для поліпшення смакових якостей і підвищення його корисності додають різні інгредієнти. Найчастіше такими складовими є сметана, кефір і вершкове масло. Так само в сир додають всі можливі спеції і приправи що так само робить його смак оригінальним. Для оригінальності в сир можуть додати як шматочки шинки, грибів і навіть зелень. Все це робить смак сиру насиченим і приємним при його споживанні. Хоча природно добавки можуть бути найрізноманітнішими. І природно, що в цьому випадку смакові якості сиру будуть значно залежить від їх кількості і співвідношення з іншими інгредієнтами.

Існує величезна кількість рецептів приготування сирів. У домашніх умовах, можна готувати як сири твердих сортів як і плавлених так і популярну бринзу. Так само можна приготувати і ніжний крем сир який за своєю консистенцією значно відрізняється від звичайного сиру. Такий крем сир можна навіть намазувати на хліб або тости і використовувати для приготування смачних десертів а так же начинок до них.

Принцип приготування сиру в домашніх умови насправді дуже простий. Беремо каструлю наливаємо в неї молоко і кип’ятимо його після чого додаємо в нього спеції і приправи і продовжимо кип’ятити до тих пір поки не відбудеться відділення сироватки від сирної маси. Тільки після цього сир перекладається в друшляк або марлю для того що б сталося повне відділення сироватки від сирної маси. Після того як сир охолов його прибирають для повного охолодження в холодильник. Після його охолодження його вже можна буде пробувати на смак.

Увага!

10 Фото, Які Гарантовано Піднімуть Вам Настрій !
10 Фото, які гарантовано піднімуть Вам Настрій !


18 Геніальних Рішень Повсягденних Проблем !

Нема на чому розігріти піцу

Увага!

10 Секретів Які Ви Точно Ще Не Знали!



Ще статті спеціально для Вас:

Коментування заборонено.